ævlekage – Sidsel & Lasse
200413

ævlekage

Inden jeg tog til USA tilbragte jeg laaange dage på OØ sammen med min gruppe, så derfor er det vigtigt med lidt kage som pick-me-up! Jeg biksede lynhurtigt denne kage sammen en aftenen ud fra denne opskrift. Den var virkelig nem at lave og smagte skønt lige ud af ovnen og med en klat creme fraiche til. Åh jeg kunne virkelig spise alle slags kager på alle tider af døgnet, hvis bare det ikke kunne ses. Søren Ryge har vist engang udtalt, at han spiser kage hver dag (og gerne flere stykker), og så tyk er han da ikke blevet… måske det var et forsøg værd!

5 kommentarer

 • Tak for den Søren Ryge kommentar! That totally made my day! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, med nogle kager er det jo virkelig forsøget værd! :D og den der ser virkelig mums ud!

  Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor jeg udlodder 10 par wayfarer solbriller! Deltag her, hvis det har interesse :)
  http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/04/vind-wayfarer-solbriller/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Den var faktisk også overraskende nem og lækker :)

   Tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Emilie

  Jeg mener, at kunne huske, at det er helt op til 5-7 stykker kage hver dag. Altså at Søren Ryge spiser.
  Måske bliver kroppen immun (så det ikke feder, forstås), hvis man spiser så meget kage hver dag?!?! Jeg synes, det er et forsøg værd ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   nej nej nej det er jo for vanvittigt. I mit næste liv skal jeg være Søren Ryge!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

200413