new kicks #1 - Sidsel & Lasse
I would wear this

new kicks #1

Her har I første skokøb fra San Diego. Jeg har godt nok svært ved at begrænse mig og havde da også allerede bestilt dette og et andet par sneaks hjem til Lasse, inden jeg overhovedet selv var kommet derover :P De er købt over Nikes hjemmeside og jeg kom af med 750 kr. i alt for disse og et par air force 1 light, som I også snart får at se. Jeg var godt nok meget i tvivl om, hvilket par roshe run jeg skulle gå efter, nu de også har åbnet op for Nike ID på denne model. Men jeg valgte altså en af de “færdiglavede” i en dejlig sommerlig (og svensk?) version. Er allerede superglad for dem. Trængte til lidt farve på fusserne og så er de jo som en drøm at gå i!

12 kommentarer

 • Mette L.S

  AV! De er vildt seje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er super lækre!!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  De er så flotte!
  Overvejer også at klikke et par Rohse hjem, men er i tvivl om det med Nike’s hjemmeside.. Betaler man told, er det ikke fra USA??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak! Ja det skal man helt sikkert regne med. Regnestykket kommer nok til at hedde 70$ + 25% moms og så er der en toldsats på alt hvad man indfører. Mener det er omkring 10% på tøj og sko.. Men selv med told og moms tror jeg stadig de er en anelse billigere at købe over deres webshop end derhjemme?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De altså også rigtig fede! Kan godt forstå du er glad for dem :)

  Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor jeg udlodder 10 par wayfarer solbrille! Deltag her, hvis det har interesse :)
  http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/04/vind-wayfarer-solbriller/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Føj hvor er jeg misundelig ;)
  Kan du ikke stille dem uden for din entre når du kommer hjem til Århus så jeg kan liste forbi og låne dem ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Hehe, wow der ville være mærkeligt hvis mine sko pludselig begyndte at forsvinde for en stund :p
   Men hvis du betaler i kage er det i orden :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  De er jo smukke!:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  De er da super fede! Roche Run er jo fede, men lækkert at se en anderledes version!!

  Ps: Man kan ALDRIG få for mange sneakers!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ja det var også det jeg tænkte. For de er godt nok blevet mere og mere almindelige i gadebilledet derhjemme, så jeg måtte hellere finde er par som ikke var på markedet derhjemme :).

   Nej efter det fjerde sneakerkøb herovre er det også nogenlunde hvad jeg har erfaret :P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would wear this