Weekday AW13 - Sidsel & Lasse
new kicks #1

Weekday AW13

Her får I lige en håndfuld billeder fra den kommende kollektion Weekday. Efterårets- og vinterens kollektion har transhumanisme, cyber-space og sci-fi-filmen The Lawnmower Man. Interessant :P Jeg synes sagtens man kan se sci-fi referencerne, som bliver blandet fint med Weekday-identiteten. Til herrene synes jeg de sorte shorts med en form for bukser/leggings inden under er meget seje, selvom jeg ikke er helt sikker på om jeg kan/vil bære dem selv. Der er sikkert nogle af jer derude, der kan rocke dem ;) Til pigerne kommer der blandt andet en helt plain bomber jacket, som åbenbart bare er jakkEN til efterår og vinter!

Hvad synes I ellers om kollektionen?

9 kommentarer

 • Freja

  Får 100% denne reference med den orange/sorte/silver sweat: http://renuge.dk/media/464363/Skraldemand%20til%20avis.jpg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Haha, kan godt se hvad du mener! Synes nu stadig den er meget sej :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej! hvornår kan man købe disse lækre ting i butikkerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej! Det begynder at komme fra omkring august, men jeg har ikke lige de specifikke datoer for hvornår de forskellige ting kommer i butikken :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vannessa

  Hej, Sidsel & Lasse.

  Håber i hygger i US :) Har et spr. vedr. solbriller, Sidsel har jo en pæn samling, og Lasse, har jo lavet en guide fornylig. Hvad syntes i om de her solbriller : http://www.stoy-munkholm.com/acne-frame-black.html

  Prøvede dem forleden hos Støy, og forelskede mig lidt, men så sagde min veninde at de var 3D-agtige, og de er også lidt dyre end Ray Ban, så overvejer om jeg skal købe dem eller et par Wayfarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Vanessa :) Det kan du tro vi gør, tak! Vi synes de er ret seje. Meget fedt med det matte look. Vi er dog også store fans af Ray-Ban, så det er nok et lidt svært valg. Hvis du køber Ray-Bans det rigtige sted kan du får dem til omkring 750 kroner, og Acne Frame koster alligevel 1900 til sammenligning. Så det er lige før du kan få ét par Acne eller tre par Ray-Ban. Så må du jo se hvad du helst vil ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • vannessa

   Tak for svar! Kan få ACNE FRAME ubrugt på trendsales til 1200 kr, og Ray Bans Wayfarer herhjemme koster omkring 1000+ kr. i butikkerne, og 800+ på netshops, så ja, der er lidt penge at spare.. Men de er håndlavet dem fra ACNE, og vildt cool, tænker mere på om man bliver træt af dem i længden.. hvor Ray Bans, er jo lidt som Converse, de passer lidt til alle out fits.. Men alle render i dem, så er lidt i tvivl..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Ja, det er jo altid det store dilemma om man synes for mange går i det samme tøj som det, man har tænkt sig at købe selv :) Synes dog Ray-Bans og Converse er så klassiske ting, at det ikke gør noget, at man ikke er den eneste, der har dem. Her kan du få Wayfarers til 742 inkl. porto:

   http://www.smartbuyglasses.dk/designer-sunglasses/Ray-Ban/Ray-Ban-RB2140-Original-Wayfarer-901-23701.html?gclid=CL-HjfK78bYCFWbhQgodP2kAGA

   Dem fra Acne er helt sikkert mere unikke, men det kan også godt ske at selve formen og udseendet er “for” anderledes (i forhold til de mere klassiske Ray-Bans) og at du bliver træt af dem efter en sæson eller to. Men det ved du nok bedst selv ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor er der bare mange fede items! Nogle gange ville jeg ønske at jeg var en dreng så jeg også kunne gå i alle de fede ting der bliver lavet til mænd :)
  http://www.regitzeløkke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new kicks #1