new kicks #2 - Sidsel & Lasse
Weekday AW13

new kicks #2

Her har I så skokøb nummer to! Dette par er Nikes (måske udgået?) model “air force 1 light low”, som jeg har været lidt vild med siden jeg så min kollega i et par beigefarvede for nylig. Selvom jeg også godt kan lide de almindelige air force 1, så er disse lige en tand mindre kluntede at se på, hvilket er meget fint når man som jeg har store fødder. Nu er jeg jo egentlig meget godt dækket ind på sneakerfronten, men mere vil virkelig gerne have mere i dette tilfælde, så jeg får svært ved at begrænse mig!

3 kommentarer

 • Victoria

  Da jeg skal til californien her til sommer, ville det være lækkert med nogle tips og nyttige råd til shopping i USA på et tidspunkt. Eller er der ikke rigtigt noget at fortælle om det? :)
  Forresten lækre sneakers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tja, et godt råd er i hvert fald at besøge et premium-outlet, der kan du finde sneaks, træningsgear, tøj osv. megabilligt! De ligger både i SD og LA :) Hvis det er dullegrej du er ude efter kan du med fordel købe stort ind i CVS eller Target. Ellers så bare hold øje med de amerikanske mærker, da det som regel er dem, du kan få til billige penge. Du kan evt. læse de kommentarer der er kommet til mit “shopping i usa”-indlæg, der er læserne kommet med mange gode tips i kommentarfeltet ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

   Tusind tak, det vil jeg tjekke ud. (:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekday AW13