Overspringshandling #1: macarons – Sidsel & Lasse
New in: Stüssy sweatshirt

Overspringshandling #1: macarons

Eksamensperioden er over os igen! For mit vedkommende betyder det læsning i timevis, pletvist afløst af overspringshandlinger og byture, som igen afløses af dårlig samvittighed. Åh hvilken fest den næste måned bliver! Her ser I procrastination numero uno. Jeg skulle ses med pigerne fra udveksling til aften med fransk tema, så jeg måtte da lige prøve at lave macarons. Gud, en lille diva-kage. Rimelig meget arbejde for rimelig lidt dessert… Som I kan se blev mine makroner ikke helt blanke og velskabte, men de smagte heldigvis som de skulle! Opskriften er fundet hos Anne, og hvis man lige researcher lidt mere end jeg gjorde, er jeg sikker på at udseendet på kagen også sidder lige i skabet!

3 kommentarer

 • Tanja Maria

  Uhh, det lyder helt fantastisk med overspringshandlinger – dem skal man huske at sætte pris på!
  Har arbejdet fuldtid siden januar (og det er i mit tilfælde = 50-60 timer om ugen) og synes derfor, at der sjældent er tid til at folde sig ud i køkkenet :)

  I øvrigt – super godt indlæg om Muji – skal helt sikkert forbi, når jeg skal til Berlin i slutningen af juni!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg har boet et år i Paris og en af de ting jeg savner allermest, er de lækre macarons i alverdens forskellige smage. Jeg har ikke selv prøvet at lave dem selv endnu, da jeg har et indtryk af, at det kræver rigtig meget arbejde. Men jeg får masser af tid i sommerferien, så det kan være jeg skal prøve dér :o)

  Kærligst, Mie // http://madmedmie.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • herbfdkhuabjd yummmmmm <33
  http://victoriapeace.blogspot.com.es/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Stüssy sweatshirt