Adidas tee x 2 – Sidsel & Lasse
I dag er det Sidsels fødselsdag...

Adidas tee x 2

Ja, så røg jeg endelig med på Adidas-bølgen ;) Købte tre t-shirt i Adidas-outlettet i Premium Outlets mens Sidsel var herovre og besøge mig. Især den med slangeprint fik en utrolig fin modtagelse på min Instagram. Citerer lige Sidsels (og også lidt min) veninde Nanna: “Det er Adidas…. og det er dyreprint! Det er jo perfekt! Køb en med hjem til mig!” :P

4 kommentarer

 • Mie

  Vil du ikke være sød at skrive en link til trøjerne, så man kan købe dem på nettet? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Har desværre ikke kunnet finde et link, Mie :/ Skal nok give lyd hvis jeg gør!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sidder bare lige her og dør lige over dem..,… HVOR ER DE FEDE!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag er det Sidsels fødselsdag...