L.A i billeder #1 – Sidsel & Lasse
hip hip hurra

L.A i billeder #1

1: Venice Beach by night – smukt! 2: Rodeo Drive – aaaalle de dyre butikker 3: Den er go’ nok! 4: Helikoptereftersøgning uden for vores hostel om natten.. vi fandt aldrig ud af hvad de ledte efter. 5: Venice Beach by day :)

8 kommentarer

 • Kristina

  Må jeg spørge, hvilket hostel i boede på i LA – og om du kan anbefale det? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Vi boede på to forskellige. Det første vil jeg nok ikke anbefale :P Det andet var et youth hostel som ligger på Hollywood Boulevard. Selve hostellet er ikke noget prangende, men det er helt fint til den lave pris og så ligger det sindssygt centralt i forhold til Hollywood og så videre. Det kan jeg godt anbefale, men det er ikke luksus på nogen måde ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, Amalie? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Da Sidsel var i Australien, skrev hun en post med hvilken musik der hittede downunder. Ret inspirende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Det havde jeg faktisk helt glemt, Lise! Sjovt at se tilbage på – det var inden Gotyes “somebody that I used to know” også blev et kæmpe hit herhjemme :) Mon ikke Lasse kan bikse noget lignende sammen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Den tager jeg som et lille hint, Lise ;) Synes dog ikke rigtig lige jeg har opfanget noget musik/et specifikt nummer her i US som er blevet voldsomt populært. Selvfølgelig Blurred Lines og Get Lucky, men dem har I jo hørt derhjemme ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anine

  Haha, jeg troede at den der helikopter var en UFO ;) altså, det er jo Cali ;D

  http://tuesdaydate.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hip hip hurra