Fotodagbog: NorthSide dag 1 – Sidsel & Lasse
Fredagsmusik: det skal jeg høre på NorthSide 2013

Fotodagbog: NorthSide dag 1

Så var der lidt billeder fra fredagens NorthSide. Jeg havde en skøn dag i godt selskab og med god musik i ørerne. Vi var desværre ret dårlige til at rykke os, da vi først havde slået os ned, så en del musik blev hørt på afstand, men til The Knife og Spleen United bevægede vi os ind i publikumsmængden, selvom det næsten blev for meget til sidste koncert. Der kom den 60-årige Sidsel op i mig og tænkte “hold nu op med at skubbe og danse ind i mig!” haha. Men det var stadig en fin koncert omend lidt kort. Ellers var vi om dagen utrolig heldige med vejret, så der lå vi og nød solen og stemningen med en øl i hånden. Senere kom der også frikadellesandwich på banen, som I kan se – jeg eeelsker virkelig festivalmad! Glæder mig allerede til at vælge hvad jeg skal have at spise i dag hehe. Og så glæder jeg mig ellers til at se hvad dagen bringer, men først må jeg hellere komme ud af dynerne så jeg kan blive klar til morgenmad. Åh jeg er altså fan af at være til festival på den her måde.

4 kommentarer

 • Fede billeder!
  Det undrer mig helt vildt at jeg aldrig har hørt noget som helst om den festival :o

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak! :) Whuuut? Tænk at du har kunnet undgå det. De sociale medier har ellers været spammet til hele weekenden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SKAL seriøst med næste år, det ser bare så fedt ud! Imens kan jeg jo bare glæde mig til Grøn Koncert… Suk :) Nyd Fun i morgen!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Virkelig.. gør det! Så god en festival igen i år :) Haha grøn er nu også meget hyggelig, men slet ikke i samme liga!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsmusik: det skal jeg høre på NorthSide 2013