videoanmeldelse af P20 - Sidsel & Lasse
Next buy: rose gold evil eye

videoanmeldelse af P20

Her er en lille video skudt tilbage i maj, da jeg besøgte Lasse i San Diego. Jeg har fået til opgave at teste og fortælle om Riemann P20, så her har I anden del af min anmeldelse, hvor jeg kommer lidt nærmere ind på, hvad jeg kan lide ved solcremen. Nogen af jer har før pointeret diskussionen om, hvorvidt P20 dækker mod UVA og UVB. Jeg forholder mig til de oplysninger jeg har fået af Riemann, der oplyser at solcremen dækker tilstrækkeligt, men ja, der findes cremer, der er mere “sikre”. For mig ligger P20s force i bekvemmelighed, på den måde at den er let at fordele og ikke giver synlige mærker på tøjet. Så kan man jo evt. supplere med en anden creme også, hvis man vil have det bedste af begge verdener :) Nå, men tilbage til videoen. Jeg beklager at vinden støjer så meget, håber I kan bære over! Vi siger bare at det bidrager til den autentiske strand-vibe, ikk? ;)

Sponsoreret indlæg

4 kommentarer

 • Fin video :) Jeg vil også til Californien!

  Hæhæ, lidt sjovt klip der hvor Lasse filmer dig bagfra siddende på stranden med de to cremer, som om de er dine eneste venner og du snakker til dem ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Det er også et fantastisk sted :)

   Haha forever alone.. Æv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Sød video :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next buy: rose gold evil eye