Won Hundred AW13 lookbook - Sidsel & Lasse
Sneak peek på feriekøb

Won Hundred AW13 lookbook

Har udvalgt otte looks fra Won Hundreds AW13-kollektion, som jeg synes sidder lige i skabet :) Synes generelt WH gør det bedre og bedre for hver sæson og denne er ingen undtagelse. De formår at holde det enkelt og rent uden at det bliver upersonligt eller kedeligt, synes jeg. Især jeans + denimjakke-sættet til herrer skiller sig virkelig ud og generelt kan jeg godt li’ overtøjet og støvlerne i herrekollektionen. Overtøjet er også rigtig fint til kvinder, og hvis jeg skulle give Sidsel en ny læderjakke, skulle det klart være den til venstre! :) De første ting fra AW13-kollektionen er allerede landet på Won Hundreds webshop her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peek på feriekøb