Aarhus favorit: CANblau – Sidsel & Lasse
I would wear this

Aarhus favorit: CANblau

I sidste uge var Sidsel og jeg (igen, igen) på CANblau i Klostergade, som vist er ved at være en storfavorit hos os når det kommer til restaurant-hygge :) For jer, som ikke kender stedet – det er en catalansk restaurant, som serverer tapas og derudover har en cantina, der serverer forskellige spanske retter. Der er de faste tapas på menukortet, og så bliver det hyppigt skiftet ud blandt ekstra forskellige tapas, som ofte er sæsonbetingede. Denne gang fik Sidsel og jeg blandt andet fritterede grøntsager med chilimayo (SÅ godt!), salat med gedeost, mini-pizza med foie gras, trøffel og to slags ost (det er den tallerken, hvor det ligner et eller andet er begravet i ost), lækre ribs, lynstegt tun, patatas bravas (sprøde kartofler med salsa og mayo) og selvfølgelig brød og olivenolie.

Vi kan varmt anbefale CANblau til alle, der gerne vil spise super god catalansk mad i hyggelige omgivelser til en fornuftig pris :)

8 kommentarer

 • Ditte

  Hej Sidsel og Lasse

  Jeg er lige flyttet til Aarhus, og da min kæreste er vild med kinesisk, vil jeg høre, om I kan anbefale nogle gode kinesiske restauranter her i Aarhus? :-)

  På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Hej Ditte
   Vi er ikke selv så velbevandrede ud i kinesiske restauranter i Århus, men kender til en del steder hvor de blander det bedste fra thai, viet og kinesisk. Orientalsk Køkken, KJ Minh, Chili Hotpot og Rice er umiddelbart gode bud :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmh, tapas! Det er den hyggeligste spise (:

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Det er det bare! Og så undgår man det forfærdelige begreb “order envy”, fordi man deler det hele ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Aalborg har lige fået en CANblau og jeg kan klart forstå hypen ;-) Deres mad er jo SÅ lækker! Er især fan af deres tun og panko tigerrejer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ja det hører jeg! Fedt for jer, og at standarden så er lige så høj er jo dejligt :) Tror vores favoritter er duroc ribs, patatas bravas og så er miniburgeren virkelig også god!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sidsel og Lasse

  Her i familien er vi også helt vilde med CANblau! Specielt når deres laksetartar er på menuen er vi ellevilde :) Al maden er lækker tilberedt, fuld af smag og hver ny bid er en ny smagsoplevelse i sige selv!

  Vi har været meget importeret de gange vi har været der inde.

  Som en ekstra bonus så får vi altid deres rose-cava til at starte ud på, og den er simpelthen SÅ lækker!

  Hav en rigtig god dag!

  Mvh. Laina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Hej Laina

   Fedt at høre! Vi har hverken prøvet laksetatar eller rosé. Det må vi snart gøre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would wear this