Berlin Food #1 – Sidsel & Lasse
Aarhus favorit: CANblau

Berlin Food #1

Da vi var i Berlin fik vi prøvet en masse forskellig mad, og det var bare så godt alt sammen! De tre øverste billeder er fra Olivia, som er et fint, lille (og lidt tøset) kaffe/kage-sted med virkelig gode kager og lækker kaffe. Det ligger på Wühlischstraße 30.

Når man er i Berlin, skal man selvfølgelig ha’ kebab! Vi fik både en Gemüse Kebap og en Döner Kebap. De var begge to virkelig gode, og Lasse kunne især godt li’ deres Gemüse Kebap, som vi fandt i en lille bitte biks tæt på Gedächtniskirche på Kurfürstendamm. Döneren var også god, men vi har et indtryk af, at de bare er så gode de fleste steder, så derfor vil vi ikke opfordre til at tage hen og spise Döner præcis der, hvor vi fik den. I følge Johan skulle den slags mad dog være rigtig god på Schlemmer Buffet på Rosenthaler Platz. Döneren er den nederste og Gemüsen er den øverste, hvis nogen skulle være i tvivl ;)

4 kommentarer

 • Sissel

  Hvilket kamera er her blevet brugt? det ser en smule grynet og lækkert ud, den måde kameraet tager billeder på, næsten som et analog kamera (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Sissel :) De fire første billeder er taget med mit Sony Nex-5N og det sidste er med Sidsels Canon 450D. Dog tror jeg det er det filter, jeg har lagt på, der giver den effekt, du snakker om. Det er ‘cinemascope’-effekten fra Picasa :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Er det cheesecake mine øjne ser? I så fald, skide være (undskyld sproget) med kebaben! Haha … Men skønt ser det hele ud, og hyggeligt!
  http://www.densortemaage.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det er nemlig cheesecake! Og en forbandet god en af slagsen, skulle jeg hilse at sige ;) Ikke for tung, lige perfekt! Det var også rigtig hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus favorit: CANblau