tip: spar 30% på Weekday jeans – Sidsel & Lasse
6 x backpack

tip: spar 30% på Weekday jeans

Frem til d. 9 september kan du i Weekday’s fysiske butikker spare 30% på Weekday jeans ved at smide et billede af dig selv i Weekday jeans på Instagram eller Facebook med hashtagget #7daysjeans. Hvis du ikke lige har et par jeans fra Weekday med/på, kan du bare låne et par fra butikken (evt. det par, du har tænkt dig at købe) ;)

Nogle af jer havde spurgt til navnet på den model, jeg bærer på billedet. Modellen hedder Friday og er en af mine yndlings jeansmodeller. Har så selv lige klippet dem lidt kortere ved anklen. Farven hedder London Blue og er desværre købt for længe siden, men nu er der så kommet en ny vask ved navn Beverly Blue, som minder rigtig meget om. Det ligner måske to ret forskellige farver på billederne, men i virkeligheden ser de meget ens ud. Så er tippet givet videre!

4 kommentarer

 • Mathias

  Beverly Blue er desværre lige blevet udsolgt på Weekdays hjemmeside. Ved du hvor de ellers er at finde på nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det var da sørens! Deres hjemmeside er det eneste sted, de bliver solgt på nettet. Så du må i en fysisk butik, hvis det er :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jean

  Hey Lasse

  Når du klipper bukserne op til anklerne.. syer du så bunden eller hvordan..?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Jean! Altså lige på disse jeans har jeg jo bare ladet kanten trevle og så smøget dem op en enkelt gang. Men har ikke syet noget fast. Ellers kan man også selv nemt folde dem op og sy kanten hvis man ikke vil ha’ det afklippede look. Nogen gange syer jeg også jeans lidt strammere i anklen, så de sidder lidt mere tight for neden, hvilket jeg vist nok har gjort med denne model så vidt jeg husker.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 x backpack