Pakkepost fra asos – Sidsel & Lasse
Anbefaling: orientalsk køkken

Pakkepost fra asos


Øverst fra venstre: strik, kimono, angorasweater, jerseynederdel, strikkjole, strik med rygdetalje, bodystocking, lang cardigan, blomstret strik, hat, kjole, stribet strik

Jeg har browsed en del rundt på Asos på det sidste og synes faktisk de har fået rigtig mange flotte sager hjem. Så småt begynder man jo at tænke på hvad ens efterårs- og vintergarderobe skal indeholde, og her ser I bud på, hvad jeg kunne finde på at købe lige nu. Faktisk er der allerede en Asos-pakke på vej med en del af tøjet vist ovenfor, måske I kan regne ud hvilket ;) Jeg har også et indlæg med overgangsjakker fra Asos planlagt til jer, for det har de også rigtig mange gode og budgetvenlige bud på!

Dette indlæg indeholder affiliate links 

4 kommentarer

 • sidsel

  LASSSSSSSSSSSSSE! Du skulle absolut friste med et par mayfly, som jeg har savlet over lige siden, men kan man få dem nogle steder?! Nein. De skulle være released i dag kl.12, hos wood-wood, dukker jeg så op? Ja pjækker endda fra arb. Er de udsolgt kl. 12.15? Ja. Hjælp mig :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Noo… det er jeg ked af at høre! Tror desværre det er en ret limited release for at sige det på godt dansk. De har også været tilgængelige på blandt andet size.co.uk, men tror også de er udsolgt der. Det kan være du er heldig at finde dem på eBay måske?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Lækre sager, du har fundet!
  Jeg kunne sagtens forestille mig, at strikken med rygdetaljen samt den sorte bodystocking er i din pakke, hvilket også er mine to favoritter! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: orientalsk køkken