Berlin Food #2 – Sidsel & Lasse
Nyt fra Lasse på Tictail

Berlin Food #2

I Berlin fik vi rigtig meget god mad, og ét af de steder, der imponerede os meget, var Hamy som har adresse på Hasenheide 10. Her får man den lækreste vietnamesiske mad til virkelig lave priser. Man kan vælge mellem en masse forskellige retter på deres menukort, eller man kan vælge dagens ret med kød eller som vegetar. Vi valgte dagens ret, som var virkelig god. Det var en stærk karrysauce med kylling (eller tofu for vegetarene), grøntsager (tilberedte som utilberedte) og ris. Portionerne er rigeligt store og man bliver dejlig mæt. Det bedste er, at prisen er €4,95! Derudover kan man købe forskellige smoothies og drinks – igen til rigtig billige penge. Klart et anbefalelsesværdigt sted, som vi helt sikkert skal besøge igen når vi kommer til Berlin næste gang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra Lasse på Tictail