Den nye iPhone 5S – Sidsel & Lasse
new in: snakeskin slip-on Vans

Den nye iPhone 5S

Så er de nye telefoner fra Apple – de spritnye iPhone 5S og iPhone 5C netop blevet præsenteret og det ser jo rigtig spændende ud! Selv har jeg en iPhone 4, som jeg er rigtig glad for. Lasse og jeg er jo delt lidt i to elektroniklejre, hvis man kan sige det sådan. Jeg har selv en iPhone og en Macbook Pro, mens Lasse har en Sony Vaio bærbar og en Sony Xperia Z. Alligevel synes vi begge to det er lidt spændende, når Apple udgiver nye modeller, og det er jo efterhånden helt vildt, så meget hype og spændingsopbygning, der er forbundet med præsentationerne af de nye iPhone-modeller :)

Den nye iPhone 5C kan kort sagt det samme som en iPhone 5. Dog skulle den blive lidt billigere og komme i 5 forskellige farver. Læs mere på Apples hjemmeside her.

iPhone 5S er til gengæld blevet noget opgraderet, da den blandt andet er blevet udstyret med det nye styresystem iOS 7, et forbedret kamera, som kan tage panoramabilleder og en opdateret home-knap, som registrerer dit fingeraftryk og kan sættes til at bruge dette som lås på telefonen – smart! 5S-modellen kommer i tre forskellige farvekombinationer – sort/sølv, hvid/sølv og hvid/guld. Der blev lavet mange jokes på nettet da iPhone 5 blev præsenteret og var større end iPhone 4. Ville den næste model så bare blive endnu større? Faktisk er den nye iPhone 5S hverken blevet større eller mindre, tungere eller lettere end sin forgænger, hvilket mange sikkert er glade for. I kan læse meget mere om den nye iPhone 5S på Apples hjemmeside.

Er vores læsere sådan nogen, der skifter deres telefoner ud, hver gang der udkommer en nyere model, eller er de ikke helt så hurtige? :) Og hvad siger I til den nye iPhone 5S? Lyder det til, at den lever op til hypen?

Husk at I kan deltage konkurrencen om en helt ny iPhone 5S 32GB hos 3 lige her!

Sponsoreret indlæg

7 kommentarer

 • Rikke

  Jeg har desværre bare en meget smadret iphone 4, så jeg kunne nu også rigtig godt tænke mig den nye 5s. ;) Meen, er nok desværre lidt for nærig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Ja, det er jo ikke ligefrem en lille sjat penge, man skal investere i sådan en! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er så en af dem der sidder med en iPhone 5 og sukker efter 5S’eren allerede. Åh, den er lækker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg har svært ved at se forbedringerne.
  Der er stadig ikke NFC, og at processoren er 64-bit er komplet ligegyldigt, da der ikke skal flyttes store mængder data rundt.
  Alligevel vil jeg dog gætte på, at masserne vil elske den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Nej der er ikke en revolutionerende lancering, men noget er der da bestemt sket. Det bliver nok først når iPhone 6 ser dagens lys, at der kommer større tekniske opdateringer.
   I øvrigt mener jeg, at NFC først bliver rigtig relevant den dag vores samfund er mere indrettet med henblik på at bruge NFC som værktøj til fx betalinger. Jovist det muliggør nemmere deling osv. mellem enheder, men jeg klarer mig altså også fint med wifi og 3G indtil videre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patrick

  Først og fremmest, så vil alle nyere telefoner (iPhone 4+)* have mulighed for iOS 7 fra d. 18 september. Javist, det er et forbedret kamera, men at I/du skriver, at det kan tage panoramabilleder er ikke nyt i forhold til iPhones…

  Afhængig af priserne kan en fattig-studerende godt lokkes af en iPhone 5C. Det er sku smukt med friske og flotte farver!

  *http://ipod.about.com/od/iphonesoftwareterms/f/What-Devices-Are-Ios-7-Compatible.htm

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Derfor har man stadig lov til at nævne det som en feature ;) Selv er det også mest æstetikken og de umiddelbare værktøjer, der interesserer mig. Jeg synes det er fedt med forbedret kamera, fingeraftrykslås (hej færre stjålne iPhones..) og ja, jeg synes faktisk den er pæn.

   Det vil vise sig, om 5C får fat i et større (fattigere) segment, umiddelbart kunne jeg godt tro det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in: snakeskin slip-on Vans