Berlin-tips – Sidsel & Lasse
Den nye iPhone 5S

Berlin-tips

& Other Stories på Kurfürstendamm 234 er klar et besøg værd, hvis man ellers ikke er fra Kbh og altid har mulighed for at besøge butikken på Amagertorv :) Lækkert tøj og flotte sko til rigtig fornuftige priser – dog kun til kvinder. Der ligger i øvrigt en Zara og en H&M lige ved siden af butikken, hvis man alligevel er på highstreet-shopping.

Sir Henri på Grünberger Straße 37 er en rigtig fin vintage og second hand-butik med alt det gode fra 60’erne, 70’erne og 80’erne. Adidas sneakers, shorts, sweatshirt mm. og gamle læderjakker og aviatorjakker. Fin, lille butik med priser i mellemniveau. Denne butik har egentlig kun herretøj, men det meste af det kan jo bruges af begge køn. Der skulle vist ligge en butik i samme stil på samme gade/område – bare til kvinder. Den nåede vi dog aldrig forbi.

Humana Second Hand ligger på Frankfurter Tor 3 og er en 4-etages genbrugsbutik med ganske lave priser. Der er helt vildt meget tøj, men man skal lede grundigt for at finde noget godt. Butikken er dog delt godt op i forskellige årtier og tøjkategorier, så det er lidt mere overskueligt at gå til.

MUJI ligger på Hackesher Market 1 og er en finurlig butik med både tøj, møbler, boligtekstiler og alt muligt nips. Butikken er bestemt et besøg værd og det er svært at gå derfra uden at have købt en eller anden ting med hjem til sin bolig :) Der ligger også en Weekday-butik næsten lige over for, hvis man alligevel er på highstreet-shopping.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den nye iPhone 5S