hurtig frokost på Vesterlauget – Sidsel & Lasse
AW13 musthave: Chelsea boots

hurtig frokost på Vesterlauget

Forleden skulle Sidsel og jeg ud at have noget hurtigt frokost, og efter at Sidsel for noget tid siden havde fortalt mig om en rigtig god mad med hønsesalat på Vesterlauget i Vestergade, var vi nødt til at smutte forbi så jeg også kunne prøve den. Den skuffede ikke! Masser af kylling, kartofler, pancetta og purløg på lækkert, sprødt brød til 45 kroner. Mums! Der skulle også være mange andre gode retter på Vesterlauget – også til aftensmad – så det er bestemt ikke sidste gang, jeg kunne finde på at kigge forbi. Stedet er i øvrigt også rigtig hyggeligt indrettet med gamle borde og stole, der giver en hjemlig stemning. Thumbs up herfra :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AW13 musthave: Chelsea boots