Food Festival 2013, Aarhus – Sidsel & Lasse
Collection basics

Food Festival 2013, Aarhus

Tag-med-hjem-kasser med krydderurter fra Square Roots. God idé!

Snacky Sidsel!

Gode, gode pøller!

Grøntsagsdyr lavet af børnene på festivallen.

Æggebrød!

Mig, som er glad for æggebrødet! Vi har siden selv genskabt den fantastiske idé hjemme i eget køkken ;)

De lækreste seafood-smagsprøver

Masser af grønt

D. 6-8 september blev der i forbindelse med Aarhus Festuge afholdt Food Festival på Tangkrogen ved Aarhus bugt. Det var både Sidsels og min første gang på festivalen og vi blev bestemt ikke skuffede. Vi var faktisk helt overraskede over, hvor stort det var, og hvor mange boder og stande, der var blevet stillet op. Vi fik smagt en masse forskellige lækre smagsprøver, så man næsten blev helt mæt uden egentlig at have købt noget. Vi fik dog købt både æggebrød, god (!) pølse med brød, softice af skyr, virkelig gode agurker og hele 5 liter æblemost mens vi gik rundt på pladsen :)

Der blev også afholdt DM i hotdog, hvor forskellige mandskaber skulle give deres bud på både den traditionelle hotdog og en gourmet-hotdog, som de selv måtte fortolke, som de ville. Vinderen blev en dessert-hotdog med donut-brød og ispølse! :)

Det var en rigtig god dag, og heldigvis var vejret også godt, så der var en masse besøgende hen over weekenden. Vi kendte også begge to nogle af de mennesker, som på forskellig vis har været med til at arrangere FF13, så det var jo også sjovt at se, hvordan de havde klaret det. Vi kan helt sikkert anbefale at smutte forbi Food Festival næste år – både børn, unge, gamle, familier, venner og kærestepar. Der er en masse forskelligt at opleve og man får god mulighed for at få et indblik i mange forskellige dele af madverdenen samt masser af inspiration til egen kost og madlavning :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Collection basics