Grand Opening – Magasin Aarhus – Sidsel & Lasse
H&M wool mix suit

Grand Opening – Magasin Aarhus

Gode nyheder til modefolket i Aarhus! I uge 39 og 40 holder Magasin grand opening, da de har renoveret hele den nederste etage i magasinet. Der er blandt andet blevet tilføjet en rigtig fin taskeafdeling, og deres skoafdeling er blevet udvidet og ser, som I kan se, rigtig lækker ud! Også kosmetikafdelingen har fået et par touch-ups og introducerer nye mærker. På billederne ovenover ser I nogle af mine favoritter fra sko- taske- og kosmetikafdelingerne. Husk at I d. 24/9 kan spare 20% på hele kosmetik/beauty-afdelingen! :)

Som I kan se på de sidste billeder, er der en masse forskellige rabatter, konkurrencer og event i Magasin i Aarhus i løbet af uge 39 og 40. Derudover kommer der også en sjov konkurrence her på bloggen i samarbejde med Magasin, og præmierne er bestemt ikke dårlige! Så hold øje med bloggen de næste par dage, hvis det lyder spændende ;)

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M wool mix suit