Shoppedag i C&A, Aarhus – Sidsel & Lasse
pæne sæt

Shoppedag i C&A, Aarhus

Der sker virkelig meget på modefronten i Århus for tiden! I onsdags var vi i City Vest i Brabrand for at se den nye C&A-butik sammen med en håndfuld andre bloggere, og sørme om vi ikke også var så heldige at få lidt tøj med hjem :) Butikken er den anden af slagens i Danmark – den første åbnede i Kolding Storcenter i sidste uge. Selve kæden tæller over 1700 butikker fordelt på 21 forskellige lande. I går åbnede den så officielt her i Aarhus!

Butikken er omkring 1000 m2 stor og indeholder tøj til både mænd, kvinder og børn. Priserne er ret lave, men på trods af det, er flere af produkterne i økologisk bomuld. Især basisvarerne er ofte lavet i delvist eller helt økologisk bomuld. Eksempelvis fik jeg et par t-shirts i økologisk bomuld med hjem. De koster 69,95 kroner stykket. Nice! Derudover kan I se noget af det, Sidsel og jeg havde med hjem i poserne. Vi valgte en god blanding af basisvarer og nogle af de øvrige varer, butikken havde at byde på. Jeg fik blandt andet et par læderhandsker til 149 kroner (på nederste billede) og Sidsel fik blandt andet en pyjamas, to bomuldstrøjer, en chiffontop (trøje og top er på billedet ovenover) og undertøj! Score :)

Man kan nok bedst sammenligne C&A med H&M (sjovt hvordan det også hedder noget med X&X) da det jo er to highstreet-kæder, der satser bredt med billige priser og tøj til alle. C&A gør ligeledes en del ud af at løbende donere penge til forskellige projekter i de forskellige lande, hvor de sælger og producerer tøj. Eksempelvis donerer C&A 40.000 kroner – 20.000 kroner hver til  C&A Kolding og C&A Aarhus, som skal bruges til forskellige velgørende, lokale projekter i de respektive byer.

Det var i øvrigt sjovt at være i City Vest igen. Det er – indrømmet – et sted vi ikke kommer særlig tit, og vi var nok heller ikke kommet derud på egen hånd uden invitation. Både fordi det ligger i Aarhus V og vi selv bor i Aarhus C, og fordi vi jo også har Bruuns Galleri/Strøget hvis vi skal shoppe highstreet. Ikke desto mindre fik vi et godt indtryk af butikken, havde en hyggelig dag med de andre bloggere og er glade for vores nye tøj. C&A er helt klart en kandidat, hvis man skal have billige basisvarer :)

Sponsoreret indlæg

6 kommentarer

 • Ditte

  Det er så sjovt, at C&A er kommet tilbage til Århus! Husker stadig den første butik (min storesøster savner i øvrigt stadig deres strømpebukser – nu kan hun få dem igen!) Men ikke mindst, så husker jeg reklamen.. “C&A ligger på Skt. Knu-uds To-orv, en side-gade til Ry-y-y-yesgaaaaade!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tror faktisk ikke engang Sidsel og jeg vidste, at C&A har været i Århus tidligere! Den reklame siger mig i hvert fald ikke noget :D Haha. Men ja, det er da godt, at de er tilbage!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   haha hvor er det sjovt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super lækkert ud! Ligner også noget tøj af god kvalitet, men det er selvfølgelig svært at bedømme ud fra billeder hehe ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har kun været i C&A i Tyskland og Spanien, og jeg synes, det er lidt af en blandet landhandel ;) Ingen tvivl om, at man kan gøre nogle gode køb derinde, men der også mange ting, jeg går i en stor bue udenom – men okay, sådan er det i mange butikker ;) Men sidst hapsede jeg en 100% cashmere-cardigan til 440 kr. – det var jeg ret tilfreds med ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Nice! Godt køb :) Men ja, er enig med dig i, at det ofte er en blandet landhandel i mange highstreet-butikker. Men sådan vil det vel altid være :) Synes også er er en masse i f.eks H&M, som jeg overhovedet ikke kan li’, men så er der heldigvis også nogle ting, som jeg GODT kan li’ :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pæne sæt