Seafood, Århus – Sidsel & Lasse
Shoppedag i C&A, Aarhus

Seafood, Århus

Selvom hverken restaurant Seafoods facade eller hjemmeside gør meget væsen af sig, så er maden altså virkelig, virkelig god! Noget af det bedste seafood, Sidsel og jeg har prøvet i Århus :) Forleden var vi der for at spise sammen med min familie og vi var aldeles ikke skuffede. Sidsel og jeg har, som I måske ved, været der før, men for min familie var det første besøg. De fleste af os fik aftenens menu, som for 380 kroner bød på røget laks med kulmulesalat til forret, dampet rødtunge med grønt og nye kartofler til hovedret og den vildeste gang chokolademousse med rabarberis og bær til dessert. SÅ lækkert! Min søster og mor valgte jomfruhummerhaler i stedet for hovedretten, og det så altså også rigtig godt ud.

Når vejret er godt og varmt, kan man sidde uden for restauranten ved havnen og nyde udsigten af Århus bugt og solnedgangen. Vi sad dog indenfor, da det lige var lidt for køligt her i september. Derudover er personalet bare rigtig søde, venlige og behjælpelige. Sidsel og jeg har været der et par gange nu, og det har bare været i top hver gang. Vi kan varmt anbefale restauranten hvis man er i humør til god fisk og dertilhørende flot udsigt ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoppedag i C&A, Aarhus