nye jeans fra tiger of sweden - Sidsel & Lasse
Seafood, Århus

nye jeans fra tiger of sweden

Kan I huske min begejstring for Diesels jeansmodel “Skinzee”? Jeg har nu fundet en skarp konkurrent til dem! Jeansene her kommer fra Tiger of Sweden og modellen hedder “Slender”. Mit forhold til Tiger har ellers været svingende gennem årene. Jeg kan huske lige omkring niende klasse. Der var Tiger virkelig populært, og jeg ville dø for et bælte med deres gamle tiger-logo. Sidenhen er mærket gået lidt i glemmebogen hos mig, men Tiger har, lidt ligesom Diesel faktisk, virkelig formået at opdatere sit brand. Især når jeg nu har en god veninde ansat i koncernen har jeg på det sidste set mere til deres styles og kampagner, og jeg synes sgu de gør det godt. Deres blazer-sæt og work wear er måske en tand for voksent til mig endnu, men jeans-linien og mange af deres lædervarer og striktrøjer er så flotte.

Nå, men tilbage til jeans’ene. Denne model er lavtaljet, men med mere højde bag på end foran (= zero butt crack). Af en eller anden grund er jeg begyndt at gå mere og mere med jeans, som ikke er helt højtaljede. Fx køber jeg nu også “tuesday” frem for “thursday” i Weekday. Måske er det fordi de giver en pænere bagdel? Udover den lavere talje udmærker “slender” sig også ved at være lavet i kvali-denim. Alle Tigers jeans er syet og vasket i Italien, hvor de virkelig har styr på den slags. Og så er sammensætningen rigtig fordelagtig i forhold til at have et par jeans der holder formen. “Slender” er lavet i 98% bomuld og 2% elastan, hvilket betyder at de er super stretchy, men også at de springer tilbage i deres oprindelige form efter brug. Dvs. ingen “knæ” og hængerøv. Nu blev det her vist en lang smøre, men når man er en jeans-pige/nørd, må man jo dele sin begejstring når man finder noget godt :) “Slender” i denne farve står til 1100, den findes også i sort og begge fås i Tigers afdeling i Magasin. Og hvis man nu ikke er tilhænger af de lavtaljede bukser, så findes der en højtaljet model ved navn “Kelly” :)

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seafood, Århus