Konkurrence: vind 500£ til Asos! - Sidsel & Lasse
Instagram lately

Konkurrence: vind 500£ til Asos!

Så er der en sej konkurrence til jer! I har nu muligheden for at vinde et gavekort på 500£ til ASOS! Konkurrencen kører på flere forskellige blogs på Bloggers Delight-netværket, og der vil blive trukket én samlet vinder blandt alle deltagende blogs. Det er derfor ikke sikkert, at det er en deltager fra netop vores blog, som vinder (men vi håber selvfølgelig!)

For at deltage, skal du sætte ét eller flere links ind i en kommentar til dette indlæg. Linket skal være til den eller de varer på ASOS, du ville købe, hvis du vandt konkurrencen. Vi udtrækker én person fra vores konkurrence, som går videre til den endelige udtrækning, som finder sted d. 30 oktober. Vinderen vil blive kontaktet direkte pr. e-mail. Konkurrencen løber altså fra nu og til d. 30 oktober. Det er muligt at deltage på flere blogs, så din chance bliver større :) Held og lykke.

Nedenunder har Lasse og jeg givet vores bud på nogle af de ting, vi kunne finde på at investere i, hvis vi vandt gavekortet. Klik på de forskellige links for at komme til varerne :)

Fra venstre mod højre: Y.A.S, ASOS, Esprit, ASOS, Mango, Baum und Pferdgarten, ASOS, ASOS

ASOS, ASOS, Zoe Karssen, American Apparel, ASOS, Noisy May, ASOS, Y.A.S

Fra venstre mod højre: ASOS, Eleven Paris, Rains, SSUR, Wood Wood, Wood Wood, Wood Wood, ASOS,

Selected, Soulland, Stussy, Stussy, Ralph Lauren, ASOS, ASOS, Selected

Sponsoreret indlæg med affiliate links

263 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram lately