Konkurrence: ShopUSA - Sidsel & Lasse
necklaces

Konkurrence: ShopUSA

 
Først og fremmest: tusind tak til alle deltagere i vores Asos-konkurrence! Fedt at så mange ville lege med :) Vi har nu udtrukket en vinder fra vores blog og sendt videre. Hvis den endelige vinder kommer herfra skal vi selvfølgelig nok skrive det på bloggen, når den endelige lodtrækning har fundet sted.

Og så er vi faktisk allerede klar med den næste konkurrence igen! Denne gang får I muligheden for at vinde 1000 DKK til at shoppe for gennem ShopUSA. På billedet oven over, har jeg vist nogle ting, jeg kunne finde på at købe gennem dem, hvis jeg selv vandt konkurrencen. Alt tøjet er fra Phillip Lim x Target, og har kun været til salg i USA og på eBay.com efterfølgende. Derfor er det jo smart, at man så kan bruge ShopUSA til at købe tøjet hjem alligevel :) De to par sneakers er fra Nike, og er blandt nogle af de udsolgt modeller, som man ofte kan finde på eBay.com til glimrende priser.

ShopUSA lader dig købe ting hjem fra USA, og sørger for at moms, told, porto og det hele er ordnet og betalt på forhånd. Du betaler altså kun én gang, og får ingen uventede overraskelser. Kort fortalt fungerer det sådan, at de har en adresse i USA, som du angiver, når du køber noget fra USA. Fra den adresse bliver pakken så sendt til din egen adresse i Danmark. På den måde kan man bestille ting fra amerikanske webshops, som ellers ikke leverer til Danmark og man kan købe ting på eBay.com, som ellers ikke kunne blive sendt til DK. Derudover kan der jo også tit være penge at spare, da mange varer jo er billigere i USA :) På forsiden af ShopUSA er der en omregner, hvor du selv kan taste ind, hvor meget din vare koster i dollars, og så udregner den din endelige pris. Smart!

Klik HER for at få mere at vide om ShopUSA og klik HER for at se en intro-guide til siden og hvordan man bruger den.

For at deltage i konkurrencen, skal du kommentere på dette indlæg, og linke til en eller flere varer, som du ville købe, hvis du vinder de 1000 kroner. Husk at skrive din mail i email-feltet (og ikke kommentarfeltet) så vi kan kontakte dig, hvis du vinder :) Konkurrencen slutter søndag d. 3 november kl. 12.00. Held og lykke!

Sponsoreret indlæg

 

58 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

necklaces