Inviteret på spaophold #1

A/W musthave: sort ankelstøvle

Øverst fra venstre: Whyred, Filippa K, Sixtyseven, Vagabond, WellerPieces, River Island, Nly Shoes, Tiger of Sweden, River Island, Samsøe & Samsøe, Whyred

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at tilføje et par ankelstøvler med lidt hæl til min garderobe. Har længe overvejet Acnes Alma. Jeg tror helt sikkert brandet har kreeret endnu en klassiker med den model. Men der findes heldigvis mange andre (og billigere) alternativer. Ovenover har jeg samlet 12 gode bud. I den helt billige ende er nr. syv fra River Island et kup. Den er i ægte læder og står til 379 kr. Går man efter lækker, skadinavisk kvali er et, to og ni mine favoritter. De ligger på hhv. 2795, 2095 og 1695 kr. Hvilke sko mangler I at anskaffe jer?

Sponsoreret indlæg

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Inviteret på spaophold #1