Inviteret på spaophold #1 - Sidsel & Lasse
Wood Wood logo wool cap

Inviteret på spaophold #1

Nogle dage er det jo bare ekstra fedt at være blogger! :) Lasse og jeg var så heldige at blive inviteret på et spaophold på Hotel Vejlefjord i efterårsferien. Invitationen fik vi af DuGlemmerDetAldrig.dk, hvor man kan købe oplevelser inden for forskellige kategorier som f.eks gourmet, ophold og wellness. Man kan så rigtig nemt give oplevelsen videre som gave til familie, venner, kæreste eller hvem, der nu fortjener det :) Konceptet minder lidt om Meyou.dk, som vi også tidligere har haft et samarbejde om, hvis I kan huske det. DuGlemmerDetAldrig.dk er bare mere orienteret omkring at give oplevelser som gave. Det synes vi er en god idé, især når vi eksempelvis prøver at finde på gaver til forældrene. Mine forældre har f.eks næsten lige haft sølvbryllup, og der havde det jo været perfekt at kunne give en oplevelse i gave :)

Vi nød opholdet på Vejlefjord Hotel rigtig meget (som I måske også så på Lasses Instagram) og det var dejligt at få koblet lidt af og nydt hinanden. Vi fik lækker mad i restauranten, som ligger på øverste etage på hotellet. Om morgenen fik vi også en rigtig god morgenmadsbuffet med alt, hvad ens morgenmadhjerte kunne begære. Mums!

Det var også en oplevelse for sig, at slappe af i hotellets spaområde, som må siges at være den helt store attraktion ved hotellet. Der er en masse forskellige termiske bade, swimming pools og saunaer, som man frit kan benytte. Virkelig lækkert! Der var også en dejlig lun udendørs pool, som var skøn at sidde i mens vejret omkring én var lidt køligt.

Det eneste minus, vi kunne finde ved oplevelsen var, at vores værelse lugtede lidt af røg da vi først ankom. Det lugtede lidt som nogen havde røget der inden vi ankom. Vi havde ikke bedt om et rygerværelse (hvis de da findes der), for vi ryger jo ikke – lidt underligt. Derudover var det lyse gulvtæppe på værelset også lidt plettet rundt omkring. Det er selvfølgelig ting, der hører til i småtingsafdelingen, men det er alligevel noget, der gør, at helhedsindtrykket ikke er 100% oppe at ringe, hvilket det ellers godt kunne have været. Det var dog stadig utrolig skønt og der var ellers ikke noget at komme efter hverken hos det venlige personale, faciliteterne, maden eller værelset :)

 

7 kommentarer

 • Det ser rigtig lækkert ud! – også maden.
  Det ser ud til, at det var turen til Vejle værd :)

  Nicoline
  nicolines.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Åh Vejlefjord er simpelthen et skønt sted! Jeg har været derude en del gange, fordi mine forældre bor ikke så langt derfra .. Ikke kun for at besøge de lækre Termiske Bade, men også for at gå tur i den smukke skov. Savner det helt, når jeg ser jeres billeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Dejligt at bo tæt på! :) Det er bestemt også et sted, vi gerne ville komme igen! Og skønt at vores billeder kan skabe lidt gensynglæde ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • det ser ellers lækkert ud midt ud i efteråret under alle omstændigheder. og så kan vildt godt lide selve bygningen. er det noget gammelt sanatorium-et-eller-andet-noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Det var i sin tid et sanatorium for hjerneskadet, men er siden blevet opkøbt og lavet om til et kursted.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Lige præcis :) Og ja, det er bare en rigtig fin bygning i flotte omgivelser, må man sige!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wood Wood logo wool cap