S.T Valentin – Sidsel & Lasse
festfavorit

S.T Valentin

Forleden var jeg forbi S.T Valentin i Guldsmedgade – har faktisk ikke været forbi butikken siden Nikolaj og Steffen flyttede butikken fra Grønnegade til den nuværende placering. De har oven i købet udvidet butikken med en kælder, der byder på sko og accessories. Det var i anledning af den nye tilføjelse til butikken, at jeg var forbi et smut – og så fik jeg da også lige drukket årets første julebryg! Ikke dårligt.

Som I kan se på billederne, er kælderen blevet rigtig flot og der er et bredt udvalg af fodtøj (til begge køn) og tilbehør. S.T Valentin er bestemt et besøg værd – både for kælderen og resten af butikken. Tjek også S.T Valentins webshop her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

festfavorit