Sidsel&Lasse 2008 – Sidsel & Lasse
Memphis Roadhouse, Aarhus

Sidsel&Lasse 2008

Hr. og Fru. Pop på påskeferie i Alanya (læg mærke til svenskergarnet!)

Summer love! Kanalrundfart i København :)

Sidsel bliver student og får blomster af en meget korthåret Lasse.

Sommerhustur om efteråret i Ebeltoft.

Sommerglade kærester og blomsterkranse i mine forældres baghave :)

Som kom vi til anden del af vores lille kæreste-føljeton, som foregår i året 2008. I udgangen af 2008 havde vi været kærester i omkring 1½ år :)

I starten af 2008 var Sidsel halvvejs igennem sit tredje og sidste år på Langkær Gymnasium i Tilst og jeg selv havde arbejdet omkring et halvt år i den lokale Fakta. Jeg boede stadig hjemme hos mine forældre og Sidsel boede stadig hos sine forældre hjemme i Galten uden for Århus. Selvom vores forhold stadig var relativt nyt, var det allerede gået hen og blevet det længste forhold, jeg nogensinde havde været i. Mit længste før det varede fire måneder. Det var på en måde både fedt og måske lidt skræmmende. Men mest fedt, for vi havde det jo rigtig dejligt og nød det hele :) 2008 var også året, hvor vi for første gang sagde ‘jeg elsker dig’ til hinanden. Kan huske, at vi lå på to madrasser på Sidsels lille værelse, fordi hun kun havde en enkeltseng og det var før vi skulle sove. Det betød ret meget for mig, kan jeg huske. I løbet af de første måneder af året var vi lige så stillet kommet ind i en daglig rutine. Sidsel gik i skole og jeg tog på arbejde. Tit sov Sidsel hjemme hos mig og om morgenen stod vi så op sammen og spiste morgenmad, som jeg lavede til os mens Sidsel gjorde sig klar. Tit havde jeg også forberedt en lille madpakke, som Sidsel kunne få med i skole. Det var hyggeligt! Så fulgte jeg Sidsel ned til bussen og gik (måske lidt for tit) hjem og fik mig en lille time eller to mere på øjet inden jeg selv skulle på arbejde. Efter ikke så lang tid i Fakta var jeg blevet lidt træt af arbejdet og begyndte at lede efter noget andet. Heldigvis fandt jeg hurtigt H&M, som jeg blev ansat i på omkring 20 timer om måneden. Så gik månederne ellers bare og vi fandt ud af at pendle lidt rundt mellem Galten og Århus, sådan at vi ikke kun var hos den ene af os hele tiden. Samtidigt blev vi også begge bedre til at forstå, at nu var vi altså i et fast forhold og hvad det i grunden betød. Det var nok især mig, der havde lidt svært ved at fatte, hvordan man altid lige skulle opføre sig, men det var Sidsel ikke bange for at fortælle mig. I det første stykke tid af vores forhold havde jeg nok lidt brug for én, der kunne fortælle mig, hvordan tingene hang sammen og som ikke være bange for at sætte mig lidt på plads. Det kunne Sidsel heldigvis!

I sommeren 2008 blev Sidsel så student og var nu klar til at tage et sabbatår, lige som jeg allerede selv var i gang med. Først skulle vi dog holde sommerferie, som blandt andet gik til Alanya (hvor vi både havde været i påsken 2008 og i sommeren 2007 med fælles venner, hvor Sidsel og jeg stiftede bekendtskab forinden). I sommerferien kom vi også et smut forbi København, hvor vi havde lånt en fin, lille lejlighed i Prinsessegade og kunne se på politiet i sammenstød med stenkastende demonstranter lidt længere nede af gaden mens vi så de samme billeder i vores TV. Det var heldigvis også en rigtig dejlig tur, og vi havde efterhånden fundet ud af, at vi rigtig godt kunne li’ at rejse sammen – ret heldigt, når man nu er kærester og alt muligt. Sidsel havde dog, inden hun var blevet student, overvejet om hun skulle på idrætshøjskole. Vi gik og går stadig ind for, at man ikke skal begrænse hinanden og lade hinanden gøre, hvad man har lyst til, men der satte jeg altså hælene i. Det kunne jeg ikke gå med til. Jeg citerer lige ham, som var ude på Langkær for at fortælle om en idrætshøjskole, han kom fra, så I måske kan forstå mig: “Mange har kærester, når de starter hos os, men det går for det meste hurtigt over”. Ja, det var jeg jo ikke ligefrem fan af, så det blev altså lige et kæmpe nej tak herfra. Kunne ikke lige klare tanken om at Sidsel skulle gå i flere måneder op af nogle veltrænede gymnastikfyre eller sådan noget. Måske egoistisk, men jeg kunne jo heller ikke stoppe hende, hvis hun virkelig ville. Heldigvis fik jeg talt hende fra det, og vi kom i stedet frem til at vi skulle ud på en rejse sammen, og vi begyndte efter eftersommerferien hver især at spare sammen til at vi kunne komme til Sydamerika, som vi begge to havde gået og drømt lidt om. Samtidigt begyndte jeg så på mit andet sabbatår, hvilket egentlig var fint med mig, da jeg kun var 18 år gammel, da jeg blev student i 2007. Jeg kunne godt lige tillade mig to sabbatår, tænkte jeg :)

Resten af året blev brugt i H&M for mit vedkommende og som lærervikar for Sidsels. Vi fortsatte med at være lidt hos mine forældre og hos Sidsels forældre, men nu da Sidsel ikke gik i skole længere, var det lidt lettere at få det hele til at hænge sammen. Nu begyndte vi så småt at glæde os til at komme ud at rejse sammen. Samtidigt var vi nok også spændte på at se hvordan det var at være sammen 24/7 i en længere periode. Det hører I mere om næste gang, når Sidsel fortæller om hvad vi lavede i 2009 :)

I kan læse alle indlæg i føljetonen her: 200720082009 #12009 #22010201120122013201420152016

19 kommentarer

 • Jeg har fulgt jeres blog længe, men jeg har aldrig brugt tid på at komme helt i dybden med at læse den godt igennem. Det har jeg nu. Ej hvor jeg elsker det her indlæg! Synes virkelig du er sej, Lasse! Hvor er det godt og ærligt skrevet. Der er ikke mange fyre som tør åbne sig på den måde for andre mennesker end de nærmeste. Respekt ! :)

  God dag til jer :)

  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Amy :) Tusind tak for din kommentar! Det er læsere som dig, der gør, at vi får lyst til at blogge videre. Er virkelig glad for, at du kunne li’ indlægget. Husk også at læse 2007-indlægget ;)

   God dag til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • D.

  Hej Sidsel og Lasse
  Jeg er stor følger af jeres blog, og selvom jeg plejer at følge den pga. de moderelaterede indlæg, er jeg blevet VIRKELIG glad for dette (de) indlæg om jeres forhold år for år. Jeg har selv, efter en del år med samme kæreste, kastet mig ud i et nyt forhold, og det har været lidt en udvikling og udfordring – dejlig, slet ikke det, men der er altså lidt en idylliseret forelskesdiskurs i vores samfund, hvor det med, at det at være kærester også er en indledende proces, bliver glemt lidt..lidt stressende synes jeg. Så med det sagt vil jeg bare sige TAK for at fortælle, at forhold og glæde også handler om tilpasning, udvikling og refleksion, det var lige hvad jeg havde brug for at høre :-) Og btw pissehyggeligt, at I efterhånden kan skrive så mange parforholdsår sammen. Go’ torsdag.

  KH D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så hyggeligt at læse de her indlæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er I bare søde. Jeg havde nogenlunde samme forløb med min egen kæreste i gymnasiet og sov også på madrasser på gulvet, fordi jeg kun havde en en-mands-seng :) glæder mig til at høre om jeres rejse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hehe, mange tak!! :) Hvor sjovt. Sådan er der sikkert mange kærestepar, der har haft det på et eller andet tidspunkt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Øv, hvor er det altså bare tarveligt, bare sådan at stoppe med at fortælle! ;-)
  Det er simpelthen så fint at læse om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Haha, sorry ;) I skal jo ikke ha’ det hele på én gang! Men det er sørme dejligt at høre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Søde og hyggelige indlæg, dejligt at høre om jeres forhold. glæder mig allerede til det næste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea-Eline

  Ih, det er altså hyggeligt at læse om jeres historie:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det er også virkelig dejligt, at det bliver taget så godt imod :) tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg melder mig i koret, simpelthen så hyggeligt!d Og sødt ^-^ Jeg glæder mig allerede til næste afsnit ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Enig med Nanna, disse inlæg er så hyggelige at læse! Glæder mig allerede til det næste :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det er også ret sjove og hyggelige at skrive, så det må jo siges at være win-win ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Elsker disse indlæg!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Memphis Roadhouse, Aarhus