261113 – Sidsel & Lasse
lasagne med spinat og butternut

261113

Læderjakke fra Munderingskompagniet (her), jeans fra Diesel (her), trøje/kjole fra Weekday Collection (lignende her), halstørklæde fra COS (lignende her), taske fra Alexander Wang, sneaks fra Nike (her)

Jeg elsker kombinationen af bordeaux og navy, især om vinteren :) Lige denne dag var jeg dog nok lidt ambitiøs at tro, at min bordeaux merinostrik ville være tilstrækkelig i det frostklare vejr. Man kan godt se at jeg fryser en anelse! Ser virkelig frem til to uger med palmer, sandstrande og sooool i januar. Hvis bare jeg kunne putte Lasse i lommen og lade ham få lidt sommer til januar også.. men han må nøjes med et postkort ;)

Indeholder affiliate links

2 kommentarer

 • Yasmin

  Hej Sidsel. Lige et spørgsmål ang. skoene. Har du købt dem inde fra Famousfootwear.com? Hvis ja, hvordan var det så? Jeg tænker levering, er der told, etc. Har nemlig aldrig set siden før, så vil lige sikre mig at den er ok inden jeg trykker køb :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Hej Yasmin.
   Nej det var faktisk en læser, der i sin tid linkede til dem. Jeg har købt mine i outlet i San Diego. Prøv evt. at google sidens navn og se om der dukker noget negativt op. Den virker umiddelbart legit, synes jeg..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lasagne med spinat og butternut