Diesel blogger night – Sidsel & Lasse
layers

Diesel blogger night

En blogrelateret event jeg altid ser frem til er den ca. halvårlige blogger-aften i Diesel med skønne Cille ved roret. Denne gang var ti af Århus’ kvindelige bloggere inviteret til en snak om kollektionen, spisning på Langhoff & Juul og en lille øl på Vesterlauget til sidst. Det var smadderhyggeligt at se de andre igen og høre lidt om Diesels visioner for fremtiden. De har bl.a. fået Nicola Formichetti som kreativ direktør (manden bag dette vidunder), så der kommer givetvis nye boller på suppen! Og som I måske kan se ud fra billederne ovenover, så bevæger selve tøjet sig mere og mere over mod en skandinavisk stil. Vi snakkede også en del om de famøse Skinzee-jeans, som har været en kæmpe succes. Jeg kan også kun tilslutte mig gruppen af piger, der klapper i deres små hænder over bukserne med den lækre pasform. Noget andet jeg klappede i hænderne over denne aften var også vores aftensmad på Langhoff & Juul (tjek selv den begejstrede pige for bordenden på billede to… Der i øvrigt er lånt af Nanna). Pulled pork som jeg synes den skal serveres og så med store friturestegte kartoffelsveller til. Lige så man kan mærke arterierne stoppe sig til efter sidste mundfuld! Så længe det er med måde, ikk? ;) Alt i alt en dejlig aften!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

layers