Hønsesalat ala Vesterlauget – Sidsel & Lasse
Diesel blogger night

Hønsesalat ala Vesterlauget

Jeg ved ikke med jer, men jeg bliver totalt sulten af at kigge på de billeder vi tog af vores lille hønsesalatseksperiment forleden. Smagen var virkelig også lige i øjet! Vi har forsøgt at sjusse os frem til den opskrift, som de benytter på Vesterlauget, fordi vi virkelig er fan af deres brød med hønsesalat. Her kommer vores version:

Til en stor skål salat:

8 kyllingeinderfileter, 2 små æbler (gerne syrlige), 3 stængler bladselleri, 100 gram champignoner, 5 spsk. skyr/creme fraiche, 3 spsk. mayonaise, salt+peper+karry til at smage til (masser af karry!)

Pynt: Kartoffelskiver, sprødstegt bacon eller pancetta, purløg

Champignon skæres i kvarte og steges på en pande sammen med kyllingen. Krydr gerne med lidt salt. Når kyllingen er gennemstegt tages blandingen af varmen og sættes til at køle af i ca. en halv time. Imens skæres æble og selleri i tern. Tag nu en stor skål og bland skyr, mayo og krydderierne. Der skal ret meget karry i før det smager igennem. Når kyllingefileterne er kolde skæres eller “trevles” de i små bidder og sammen med champignon, æble og selleri blandes det i karrydressingen. Vi spiste salaten på ristet flerkornsbrød med kartoffel, bacon og purløg som pynt. Det var en himmelsk frokost! Og hvis man laver den angivede portion har man også til et par dage :)

6 kommentarer

 • Hvor ser det bare godt ud, jeg elsker altså bare hønsesalat :D Og hjemmelavet er bare bedst.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Vi har faktisk først rigtig fået øjnene op for hønsesalat med denne version. Dem fra k-salat er ret så kedelige i forhold til! Men den her kunne jeg spise morgen, middag og aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver også sulten af at se på de billeder.. Bringer I ud?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Til den rigtige pris ;) Men så er det nok hurtigere og billigere at tage på Vesterlauget og spise deres udgave.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mums, hvor lækkert!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diesel blogger night