Sidsel og Lasse 2009 #2 – Sidsel & Lasse
ASOS faux shearling

Sidsel og Lasse 2009 #2

Så kom vi hjem fra Sydamerika – hva’ så? Jeg kan stadig huske dagen vi ankom i Kastrup og tog toget hjem til Århus. Vejret var fantastisk. Dansk sommer når den er bedst og noget helt andet end det vejr vi forlod. Lasse og jeg sad overfor hinanden og lænede vores trætte hoveder op ad ruden. Der bølgede skov og strand og rapsmarker forbi og jeg tror for første gang at jeg helt og aldeles forstod ordsproget “ude godt, hjemme bedst”, hvilket ellers ikke taler særlig meget til min vagabondnatur. Den første tid efter vores rejse gik med lige at fordøje det hele og bare være sammen med hver vores respektive familie. Vi fik også klemt en weekendtur til Samsø ind, da vi allerede savnede vores rejsebuddies så meget ;) Line og Stig viste os deres smukke ø og vi havde en dejlig weekend med jordbærplukning, sightseeing, bytur (på dokken, haha) og tømmermændspleje på Dæj Glovi Grill! Det må vi vist snart gentage. Og så skete der jo også en ret skelsættende ting den sommer for fire år siden – vi valgte nemlig at starte bloggen! Jeg tror både Lasse og jeg følte, at der gik lidt stilstand i den efter vores tur, så lige så stille startede Lasse op med bloggen “Lasses Sager”, bare for at prøve mediet af, og så fik jeg stille og roligt “iglet” mig fast! Inden længe var bloggen omdøbt til “Sidsel & Lasse” and the rest is history ;)

For mit vedkommende kunne jeg heller ikke gå helt i stå af en anden grund – jeg stod med en snarlig deadline for, hvornår jeg kunne søge om studieplads. Jeg var relativt afklaret omkring, at jeg gerne ville læse igen efter sommerferien, men jeg anede ikke hvilket studie! I sidste ende blev det et møde med min gode venindes fætter, der gjorde udfaldet. Vi var til hendes studentergilde og jeg faldt i snak med ham ved et tilfælde. Han begyndte at fortælle om MMC og inden aftenen var omme var jeg solgt. Her kunne jeg både få noget virksomhedsfagligt, noget kommunikativt og noget medierelateret – og undgå number crunching! At uddannelsen foregik på engelsk var bare et ekstra plus. Resten af forløbet foregik uden så meget spænding, jeg var heldig nok til at have et snit, der tillod mig at vælge frit på alle hylder, og vidste altså at jeg var sikret en plads, når mit valg var truffet. Det var fantastisk at vide det, men samtidig skræmmende, for så gjaldt det jo om at vælge rigtigt! Det synes jeg heldigvis i dag at jeg gjorde. Hvis jeg skal fortælle en lille hemmelighed, så overvejede jeg faktisk ret kraftigt at søge ind på Medievidenskab, ligesom Lasse. Jeg tror det er godt at jeg i sidste ende valgte noget andet. Og jeg var da også ked af det på Lasses vegne, da han ikke blev optaget samme år som jeg søgte MMC. Heldigvis var tredje gang lykkens gang! Men det bragte os altså i en situation, hvor vi ikke længere kunne “følges ad”. Jeg begyndte på rusforløb med fuld skrue efter sommerferien og Lasse snuppede endnu et år i H&M. Vi fik det heldigvis til at fungere, og Lasse var virkelig tålmodig og stolede meget på mig (også når jeg kom vraltende midt om natten iført præstekostume, cowboyhat og med sjofle ting skriblet i sprittusch på min krop…). Jeg er så glad for at være i et forhold, hvor man lader den anden have et seperat liv også. Jeg husker stadig mit første år på uni som en fest – og ikke som et langt skænderi med Lasse. Der var i virkeligheden relativt få gnidninger, på trods af, at vi levede ret forskellige liv det år. Og det var derfor heller ikke svært at træffe beslutningen om, at begynde på at lede efter en fælles lejlighed. Den jagt blev desværre længere end forventet, og I må derfor vente med at høre mere om flytningen til vi når 2010, men den byder bestemt også på gode historier :) På trods af at Lasse og jeg nåede en af de første hårde prøvelser i vores forhold i 2009, så husker jeg det også som et godt år, hvor vi samtidig gjorde plads til bare at være os to nogen gange. Et af vores “retreats” har altid været Lasses families sommerhus ved Ebeltoft, og det besøgte vi også et par gange det år. Vores sommerhusture er næsten blevet helt rituelle. De starter med den flotte bustur, så en stor indkøbstur i Kvickly og Netto. Den står altid på bøffer, lækker brunch og tit en lille kage eller to. Imens vi handler eller går tur bliver der tændt for varmen i sommerhuset, og når man så vender tilbage er hytten dejlig varm og man kan hoppe ned i den stribede sofa og se lidt dårligt fjernsyn. Sådan en tur kan virkelig fjerne alle ens bekymringer!

Det var vist hvad jeg lige havde at tilføje om 2009 – jeg nåede lige akkurat at skrive det inden jul, som jeg havde lovet ;) Kan I nu alle have en rigtig dejlig lillejuleaften!

I kan læse alle indlæg i føljetonen her: 200720082009 #12009 #22010201120122013201420152016

4 kommentarer

 • Louise

  Hvornår kommer næste del?
  Så god læsning, og lidt spændende(!) da jeg er en forholdsvis ny læser, og ikke kender jeres historie jo :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hehe :) Dejligt du efterspørger mere! Sidsel og Lasse 2010 er ved at blive skrevet, men det er jo nogen lidt lange indlæg, så det tager lige lidt tid! Men der går forhåbentlig ikke alt for længe! God aften :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Dejligt indlæg at læse!

  Hav en god jul :)

  Michelle x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe gode billeder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS faux shearling