Wood Wood x COS miliwatch - Sidsel & Lasse
Glædelig jul!

Wood Wood x COS miliwatch

Så blev den første julegave flashet på bloggen! Af min søde farmor (med lidt hjælp fra min far) fik jeg Wood Woods miliwatch. Jeg plejer ikke at gå med ur, men synes alligevel dette var ret sejt og casual nok til, at jeg godt kunne gå med det :) Af Sidsel havde jeg på forhånd fået dette læderarmbånd fra COS i adventsgave (Sidsel lavede den bedste adventskalender til mig!), og så var jeg jo straks nødt til at prøve at skifte nylonremmen ud med min læderrem. Og det er altså det ur, I ser på billederne. Så kan jeg jo altid skifte tilbage til nylonremmen, hvis jeg bliver træt af den af læder :)

Sidsel og jeg valgte forresten ikke at bruge penge på julegaver til hinanden for i stedet for at købe en lille tur til Berlin, som vi skal på en gang i starten af 2014 :) (Det endte dog alligevel med, at jeg købte en lille gave til Sidsel efter hun havde lavet den gode adventskalender til mig!)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul!