På besøg hos Designertorvet – Sidsel & Lasse
Wood Wood x COS miliwatch

På besøg hos Designertorvet

I starten af december var jeg en tur forbi Designertorvet til en snak og en lille rundvisning. Nu skriver Lasse og jeg som bekendt gerne små indlæg fra byens butikker, hvis vi synes de har noget fedt og interessant at tilbyde. Normalvis sker dette på eget initiativ, men denne gang blev vi altså inviteret. Designertorvet er ikke din run-of-the-mill designbutik, hvor HAY, Mogens Lassen og Anne Black kappes om pladsen på hylderne. Selvfølgelig er der også mange flotte fund at gøre i den slags butikker, men hos Designertorvet har man valgt at give plads til de lidt “mindre” designere og gerne nogle, der forener form og funktion. Således finder man alt fra nakkestøtter og fold-sammen-bordtennis til bambustastatur og porcelænskopper. Ovenover ser I nogle af de varer, som jeg sagtens kunne se for mig hjemme i lejligheden. De er nok alle mest i den æstetiske ende, men der er også virkelig mange smarte, funktionelle opfindelser at få dernede (fx et låg, der forhindrer vandet i at koge over, når man laver pasta!). Næste gang jeg skal gå langs åen svinger jeg nok forbi og får købt mig en skum-nakkestøtte til at have med på turen til Sri Lanka :)

8 kommentarer

 • Designertorvet er det bedste. Sammen med Decorate helt klart yndlingsbutik, når kommer til design og spændende finurligheder, i Aarhus! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ja Decorate har også et rigtig godt udvalg. Tror jeg er enig med dig! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker designertorvet, man finder altid nogle gode ting derinde :D Er det i Vejle?

  -http://itson.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ja de har mange finurlige ting! :) Nej billederne her er fra deres butik i Århus (men der findes også en i Vejle).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er super fedt det træ tastatur:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wood Wood x COS miliwatch