Dagen Før på Århus Teater

031213

Sko fra Dr. Martens (her), sweater fra Acne (her), jakke fra & Other Stories (udsolgt – lignende her), læderbukser fra H&M Trend (lignende her)

Sort i sort på orange.. man skulle tro det var Halloween :) På billederne har jeg taget min nye jakke fra & Other Stories på, som jeg simpelthen bare er så glad for. Pasformen er lige i øjet og så kan jeg rigtig godt lide de rå lynlåsdetaljer. Hvis kraven havde været i ægte rulam kunne det ikke være blevet bedre, men det går nu an :) Ellers ikke så meget spændende om denne dag. Lasse og jeg lever ret kedelig studieliv lige for tiden og er begge ved at færdigegøre sidste eksamen. Nogle dage er jeg simpelthen ved at sparke mig selv over, at jeg ikke valgte et profilfag uden eksamen, for så havde jeg haft fri nu!! Jeg er godt nok blevet en spring-over-hvor-gærdet-er-allerlavest kinda’ gal her sidst på mine studiedage. Er det bare mig eller er det som om krudtet begynder at slippe op?? Forhåbentlig kan praktikken give mig en tiltrængt pause, så jeg kan vende tilbage til specialetid med fornyet energi :) Heldigvis er min eksamen nu her “bare” en bestået/ikke-bestået, but still… ;)

Indeholder affiliate links

   

12 kommentarer

 • Anne

  Super fedt outfit. Spørgsmål til dine læderbukser. Har du fået dem lagt ind og i så fald, hvor? Og blev det godt? Mvh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak :) Niks har ikke fået dem lagt ind, men de har godt nok udvidet sig, så jeg overvejer det. Men jeg har lidt samme betænkelighed, som det lyder til at du har – har ikke hørt fra andre om det kan lade sig gøre og om det blev godt..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin jakke – elsker den type jakke, men hver gang jeg får en på synes jeg ikke rigtig den sidder så pænt på mig. Må fortsætte min søgen :)
  Kender det alt for godt, det med at miste studie-gejsten lidt mod slutningen. Jeg har lige afsluttet min praktik og nu glæder jeg mig bare rigtig meget til at komme ud i det virkelige liv – men der er liiiige et lille speciale i vejen :P

  Og til alle jer dejlige læsere: Som erfarne blog-læsere vil det være en kæmpe hjælp hvis i har 3 min. til at udfylde mit spørgeskema, så jeg kan få min sidste opgave af vejen – så kan jeg også holde lidt fri. I kan også være heldige at vinde biograf-billetter som en lille bonus! Find det her – og tak! :)
  https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=6UQQ6UAS9J3J

  P.S. Tusind tak til Sidsel og Lasse for at lade mig dele mit spørgeskema her – det er en kæmpe hjælp! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Nej jeg har faktisk haft det på samme måde, lige indtil jeg stiftede bekendtskab med denne! :)
   Glad for at det ikke kun er mig. Haha, ja ja, specialet skriver jo praktisk talt sig selv ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej Sidsel,

  Først og fremmest MEGA fed jakke :-)
  Og dernæst skal jeg lige høre hvilken størrelse du har dine Dr. Martens i? Er de meget normale i størrelsen? Eller hvordan er de f.eks. i forhold til converse eller Nike?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Mange tak, Tine :)

   Jeg har mine i en 41, og helt optimalt skulle jeg have haft dem et halvt nummer større, men da det ikke findes må jeg acceptere at de klemmer lidt. De er måske en anelse små i størrelsen..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Den jakke er så flot jo! Og kunne simpelthen ikke være mere enig mht studiet. Vil bare gerne være færdig med de eksaminer already. og studiet. Men håber også at praktik til efteråret, for mit vedkommende, giver et nyt skud energi :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Mange tak!
   Nemlig. Forhåbentlig gør det det, ja :) Men alle de kloge og voksne siger at man hurtigt kommer til at savne studietiden, selvom jeg har svært ved at tro det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fin jakke :)

  Jeg har det på præcis samme måde – jeg er lige blevet færdig med praktik og har taget et fag imens, fordi praktik ikke er en del af uddannelse, og luften er SÅ meget gået af ballonen. Kan slet ikke kende mig selv, som plejer at være meget pligtopfyldende omkring studiet.

  Forhåbentlig er der fornyet energi efter Sri Lanka – her tager jeg selv til NYC og Puerto Rico med studieveninderne om et par uger, og det MÅ da give energi til det speciale, der gik i gang 1. december. Jøsses.

  Vi kommer sikkert til at savne studielivet, når vi er færdige, men forhåbentlig ikke de første par år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak :)
   Nej lige præcis. Jeg plejer sgu ellers også at være ret disciplineret! Åh det lyder godt, Louise :) Håber I får en rigtig god tur og at energien vender tilbage!

   Du har nok ret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super gode billeder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen Før på Århus Teater