Sidsel og Lasse 2010 – Sidsel & Lasse
070114

Sidsel og Lasse 2010

Trailerpark Festival 2010

Santorini

Oia, Santorini

Trailerpark Festival 2010

‘Dagens outfit’ fra 2010

Så kom vi til år 2010 i vores lille kæresteføljeton :) Jeg husker det som et år, hvor der skete en hel masse. Både i forbindelse med bloggen og personligt. Sidsel startede jo allerede på sin uddannelse i 2009, mens jeg tog mit tredje(!) sabbatår. I 2010 blev jeg dog endelig optaget på Medievidenskab i på Aarhus Universitet, og kom kun lige gennem nåleøjet på kvote 2. Jeg var jo fra den sidste årgang på gymnasiet inden reformen kom, så jeg var bare sproglig og fik karakterer på 13-skalaen. Det gjorde så blandt andet at alle mine 9-taller, som jeg desværre havde ret mange af, blev konverteret til 7-taller da jeg skulle søge ind på en videregående uddannelse. Så kunne jeg lige så godt bare ha’ fået 8-taller – det havde talt for det samme. Så det var lidt bittert. Derudover havde jeg jo også holdt tre sabbatår, og kunne derfor ikke gange mit snit med 1,08 i optagelsen på en nye uddannelse. Så jeg følte mig rigtig heldig, da jeg blev optaget på mit drømmestudie. Cirka inden for samme måned, som jeg blev optaget på studiet, fandt Sidsel og jeg en lejlighed sammen i Århus C, og så fik jeg sørme også nyt job i DAY Birger et Mikkelsen. Så der skete rigtig meget rigtig hurtigt.

Vi var især glade for endelig at kunne flytte sammen. Vi havde kigget ret længe efter et sted at bo i Århus, og det er jo ikke ligefrem let at finde et sted at bo her. Vi var kommet til et punkt i vores forhold, hvor vi var klar til at tage det næste skridt og flytte sammen, og var samtidigt ved at være lidt trætte af at skulle pendle mellem Århus N og Galten, hvor vi jo stadig boede hjemme med vores familier. Så det var virkelig tiltrængt endelig at finde et sted. Vi bor i øvrigt stadig i den samme lejlighed i dag :)

Så fik jeg jo som sagt også job i DAY Birger et Mikkelsen. Jeg havde arbejdet omkring to år i H&M inden, men var klar til at prøve noget andet, dog stadig i tøjbranchen. Det var sjovt at prøve kræfter med noget, hvor man havde mere tid og kontakt med kunderne. Jeg fik også nogle virkelig fantastiske kollegaer, som jeg stadig ses med, selvom det er ved at være et par år siden, vi arbejdede sammen. Sidsel fik faktisk også nyt job, hvor hun endda stadig arbejder i dag. Weekday åbnede nemlig i Århus i 2010, og der var Sidsel så heldig at få job. Det var vi faktisk begge to lidt oppe at køre over.. haha! Vi var begge ret store fans af Weekday, og hver gang vi var i København skulle vi forbi butikken i Vestergade for at kigge. Så det var også spændende. Nu stod vi pludselig begge to med studiejobs, uddannelser, en blog og en lejlighed sammen. Så følte man lige så stille at man var på vej ind i voksenlivet.

Vi kunne også mærke en udvikling på bloggen, som vi jo havde startet året før. Vi blev blandt andet inviteret til Trailerpark Festival for at tage street style billeder for Art Rebels, som vi også skrev for på det tidspunkt. Det var en stor ting for os på det tidspunkt, og det var virkelig fedt at få noget anderkendelse for det arbejde, vi havde lavet på bloggen. På det tidspunkt var bloggen også stadig på “sidseloglasse.blogspot.com” og vi turde stadig ikke tænke på, at vi kunne nå så langt med den, som vi er i dag. Allerede dengang var det bare fedt, at vi f.eks kunne blive inviteret på festival.

I sommeren 2010 var vi selvfølgelig også ude at rejse. Vi besøgte Santorini i Grækenland, hvor vi havde en rigtig dejlig tur, selvom dele af øen måske var lige turistet nok. Turen hjem fra Santorini var til gengæld lidt for sindssyg. Vi havde kigget forkert på vores flybilletter, hvilket vi fandt ud af 1½ time før flyet skulle lette. Det var nemlig kl. 00:30 om torsdagen, og vi var kommet til at tro, at det var natten mellem torsdag og fredag, men det var jo i virkeligheden natten mellem onsdag og torsdag. Så lige før vi lagde os til at sove, tjekkede Sidsel lige flybilletterne for en sikkerheds skyld. Og så slog det os! Så pakkede vi vores ting i al hast, løb ud og fandt en taxa og så var vi ellers på vej til lufthavnen. Vi nåede lige nøjagtigt at komme med flyet, hvilket var virkelig heldigt. Ellers havde vi været nødt til at vente en lille uge på næste fly. Det blev lige lidt for spændende! Men så havde vi da prøvet det med!

Derudover nød vi også den danske sommer herhjemme i Århus, og 2010 var også året, hvor vi lavede vores første video, som skulle vises på bloggen. Jeg kan huske, at den fik en rigtig god modtagelse på bloggen, hvilket vi selvfølgelig var glade for. Det var jo på en måde lidt mere personligt end det, vi ellers havde lagt på bloggen dengang. I kan da lige få lov at se videoen herunder.

I kan læse alle indlæg i føljetonen her: 200720082009 #12009 #22010201120122013201420152016

 

 

12 kommentarer

 • Diana

  I er så søde! My favorite couple. Og hvor ser du bare ynkelig ud da du for anden gang taber et jordbær Lasse :-D haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Haha, ja! Jeg var så skuffet over, at jeg ikke kunne gribe det dumme jordbær :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Boxill

  Jaaah, endnu et af mine yndlings indlæg :-) I er så gode og ikke mindst sammen!
  Jeg synes det er fedt, at du klarede optagelsen på din uddannelse Lasse, hvor er det godt! Og så er jeg i øvrigt ret glad for, at jeg ikke under den nye skala..

  Et forhold som jeres, det ønsker jeg mig! I er så skønne :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Du er sød, Emma! :) Ja, det skal du altså være glad for. Det var der ikke meget sjov ved. Godt jeg heldigvis er kommet videre i systemet alligevel ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arvin

  I er så søde sammen, og hvor savner man bare sommeren, når man ser jeres video!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tak, det var sødt sagt! Kom også selv lidt til at savne sommeren, da jeg lige genså den. Suk! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg og jeg elsker flyrejsehistorier og også billeder fra en dejlig ferie:) I er nu et sødt par.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det er også en historie, vi kan grine lidt af nu :) Men da det skete var vi godt nok dødalvorlige! puha :) Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare dejligt at læse de her indlæg :) er af uransagelige årsager kommet til at springe jeres 2009 indlæg over, og hvor er det sjovt, at I var i Ecuador – der var jeg i sommers :) og Sidsel ser bare alt for smuk ud i den lyse kjole. Tak for en god blog – I gør det sgu godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hehe, godt du lige fik det hele læst, så :D Ecuador var fantastisk! Det var Sydamerika generelt. Håber også du havde en fed tur! Og mange tak for din søde kommentar :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gode billeder.. Selvom de er fra 2010:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hehe, ja det er vildt at tænke på at de er fire år gamle!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

070114