Uniqlo basic high neck – Sidsel & Lasse
St. Pauls Apothek, Århus

Uniqlo basic high neck

For noget tid siden faldt jeg helt tilfældigt over nogle basics fra Uniqlo på Emils blog, og tænkte at det var da godt nok nogle fine basisvarer til rigtig gode priser. Især synes jeg at disse højhalsede, langærmede t-shirts var nice. Desværre kom jeg frem til, at Uniqlos engelske webshop kun sender til UK. Men jeg gav ikke op, og fandt i stedet denne sælger
Da Sidsel kom hjem fra Sri Lanka i foregårs og jeg viste hende dem, sagde hun, at jeg straks mindede hende om nogle gymnasiefyre fra Katedralen (gymnasium her i Århus), som hun havde set i byen. De havde rullekravetrøjer, guldkæder og grydefrisurer. Det er åbenbart det nye! Tror dog jeg holder mig fra guldkæde og grydefritz. Og så er det jo ikke rigtig en rullekrave, men bare en højhalset t-shirt, right? ;) Er nemlig ikke den store fan af rullekrave til mænd, men disse går meget bedre an, synes jeg!

Update: sælgeren har åbenbart fjernet netop dette produkt fra eBay lige pt. Mon ikke de kommer igen senere? :)

11 kommentarer

 • Dennis

  De er svedige! Og så lige, at de nu sender til Danmark fra deres uk webshop. Kan du huske hvordan de var i størrelserne?
  Vh. Dennis

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Ja ikke? De minder mig ret meget om nogle fra HAN Kjøbenhavn, der bare lige koster 900 kroner i stedet for. De var små i størrelsen. Mener faktisk jeg var helt oppe i en XL. I hvert fald en L.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Sidsel får et like herfra for sin kommentar – som gammel Katten-elev kan jeg så meget relatere til det :-))

  Men når det er sagt, så er det en vældig flot trøje – især uden guldkæde og grydehår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Haha, ej hvor er det sjovt! Så er der altså noget om snakken! Men mange tak ellers :) Synes også den er flot. Holder mig bare til min normale frisure og nul halskæde ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Haha! Fedt, Emma ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, tak for linket – du har fået mine få sidevisninger til at eksplodere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så forelsket. Man kan bare ikke købe dem fra den eBay bruger længere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Nej, det kan jeg da godt se! Mærkeligt. Linker lige til sælgeren, og så må vi lige se, om ikke de lægger dem op igen. De har jo alt muligt andet fra Uniqlo :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super god stil:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

St. Pauls Apothek, Århus