fredagsmusik: hvad lytter jeg til pt. – Sidsel & Lasse
Uniqlo basic high neck

fredagsmusik: hvad lytter jeg til pt.

        

En virkelig blandet landhandel, må man sige. Men ikke desto mindre, er det her altså noget af den musik, jeg lytter til for tiden :) For tiden er jeg helt pjattet med covers – hvis de er gode, vel at mærke. George Barnett har lavet covers af blandt andet Get Lucky med Daft Punk og Swimming Pools med Kendrick Lamar. Sindssygt gode covers! Hør dem! I skal også ta’ at høre Matt Corbys cover af Lonely Boy med Black Keys – damn, han kan synge!

Resten af numrene er mere eller mindre med inspiration fra en ny playliste på Spotify, som jeg følger. Det er min ven Alexander, som jeg var i San Diego med. Han har en god musiksmag, som jeg digger!

Som opvarmning til bytur eller bare en god weekend kan I jo slutte af med Desabafo! Fantastisk party-nummer, som altid får mig i stemning :)

GOD WEEKEND!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uniqlo basic high neck