6 x slip-on sneakers – Sidsel & Lasse
Budgetvenlige restauranter i Århus #1

6 x slip-on sneakers

1: Garment Projects til 800.- 2: Vans til 459.- 3: Vans til 459.- 4: YMC til 733.- 5: YMC til 733.- 6: Vans til 459.-

Efter lidt efterspørgsel kommer et lille indlæg med nogle nice slip-on sneakers, der er til at betale :) Både Sidsel og jeg må siges at være fans af slip-ons. Jeg har selv et enkelt par i slangeskindslignende læder fra Vans og Sidsel har to par. Jeg tror helt sikkert de bliver (ved med at være) et hit til foråret og med bare fødder og shorts til sommer. De er behagelige at gå i og nemme at tage på. Perfekt! Mine yndlingspar blandt disse seks må være de mørkeblå i ruskind fra Garment Projects, som jeg også har blogget om tidligere, og så de helt sorte fra Vans.

Won Hundred har også lavet nogle ret seje slip-ons i henholdsvis hvidt læder med hvid sål og sort ruskind med sort sål. Dem kan I finde HER.

Har du spenderbukserne på, findes der også slip-ons fra Jimmy Choo, Common Projects, Lanvin og Margiela hos Mr. Porter.

Indlægget indeholder affiliate links

8 kommentarer

 • emma

  kommer der alternativer til dem, der ikke bruger str. 40 og op?
  – hvide i str. 38, så vil jeg være overglad! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jess

  Kan bedst lide dem du har i slangeskind og dem fra Common Projects, de andre er lidt kedelige. Hvad syntes du om Pigalle, som Wood Wood har fået? Ku se på din insta, at du fik prøvet en tee? Er det go eller no-go?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Jess :) Det er selvfølgelig smag og behag, men jeg vil da til dels give dig ret! Jeg endte med at købe den grå tee, som jeg prøvede på. Den kostede 500 kroner, så det er selvfølgelig ikke helt billigt for en t-shirt med print. Men jeg synes den er cool! Kvaliteten virker god og parformen er glimrende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jess

   Det er skam bare fordi at jeg endnu ikke er hoppet på slip-ons bølgen, men skulle man så ville jeg vælge nogen der var lidt specielle, ligesom dig. Overvejer den samme i grå men bare sweat de koster ikke særlig meget mere end T-shirten, så jeg bilder mig selv ind at det er en fornuftig investering ;) Har også et godt øje til deres snapbacks, men 450 kr er ALT for meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Ja, det er jeg enig i! Dem fra Common Projects er også ret seje, men de koster godt nok lidt. Ellers burde du prøve at kigge på eBay, der kan til tider finde nogle fede slip-ons til OK priser :)

   Haha, ja det kan godt være det er en fin investering! Men ja, Pigalle er lidt dyrt. 450 for en kasket er lidt meget, men faktisk det samme som det, Wood Wood selv tager for deres caps.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jess

   Lina Rafn effekten. Prisen stiger når et modeikon tager 2xwood kasket på.

   Ha ha (ironi).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Haha! Good one. Tror næsten Lina Rafn har devalueret mærket ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budgetvenlige restauranter i Århus #1