New polo shirt – Sidsel & Lasse
6 x slip-on sneakers

New polo shirt

Samsøe&Samsøe polo

Det er virkelig længe siden jeg har gået i en polo. Ved ikke helt hvorfor, for de er jo egentlig meget lækre! Måske er jeg bare mere en t-shirt-fyr, når ærmerne skal være korte. Men det kan godt være, det har ændret sig lidt nu :) Jeg er ret glad for print på alt muligt for tiden, og der opfylder denne jo kravet ret godt, må man sige. Måske får mine t-shirts konkurrence til sommer ;)

6 kommentarer

 • lasse

  Tak skal du ha’ Rose :) Jo, jeg har to. Den ene er en natsværmer, som er snart 2 år gammel. Den anden er bag på højre overarm. Det er en grizzlybjørn, som jeg fik i San Diego i juni.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lasse

  Jo tak :D Which one?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lasse

  Tak skal du ha’ Rene :) Det synes jeg også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  hvor er den flot – har du forresten ikke fået dig en til tatovering på højre overarm, Lasse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Sej tatovering!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser ret cool ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 x slip-on sneakers