VW Café, Århus – Sidsel & Lasse
New polo shirt

VW Café, Århus

Vi havde hørt meget godt om VW Café i Thorvaldsensgade i Århus, og forleden besluttede vi os for at aflægge caféen et besøg for at få noget aftensmad.

Stedet er ret småt, men rigtig hyggeligt og hjemligt indrettet. Menuen byder på salater, sandwiches, et par varme retter samt kaffe, te og kolde drikke. Jeg fik dagens varme ret, som var en chili con carne-lignende ret, som jeg ikke lige kan huske, hvad hed. Den smagte rigtig godt, selvom jeg godt kunne ha’ spist en lille smule mere. Sidsel fik en lækker salat med rosastegt kalvebryst og en masse forskellige ting i. Vi var begge godt tilfredse med maden :) Betjeningen var venlig og opmærksom, og humøret hos ekspedienten forblev positivt selv da jeg kom til at smadre et glas med fyrfadslys i. Ups!

Konceptet med sandwiches og salat er, at man vælger fugl, fisk eller midt i mellem (da vi var der, var det kylling, laks og kalv) og så vælger man selv tilbehør og fyld. Meget enkelt og smart. En sandwich koster 50 kroner, en salat 50/65 kroner, dagens varme ret 50/65 kroner, og morgenmad til 15/30/45 kroner. Ganske rimelige priser, synes vi.

Du kan se menukortet hos VW Café HER. Adressen er Thorvaldsensgade 17 kld., 8000 Århus C.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New polo shirt