Vind en Balenciaga-taske med Läkerol – Sidsel & Lasse
Sneaker-tip

Vind en Balenciaga-taske med Läkerol

Så er det nu I kan deltage i Läkerols konkurrence. I samarbejde med Holly Golightly udlover de nemlig en baby-pink Balenciaga til en værdi af 15.000 kr.! Sammen med tasken vinder man selvfølgelig også en masse pakker Läkerol Raspberry Lemongrass ;) Jeg er helt skudt i pasteller for tiden, og ville virkelig ikke have noget imod at svinge tasken over armen. Den er så fin! I finder link til konkurrencen på Läkerols Facebook-side. For at deltage i den skal man besvare et spørgsmål efter at have set videoen omhandlende de tre fotografer i Läkerols kampagne. Easy peasy :) Konkurrencen slutter d. 18/3/2014, vinderen trækkes næste dag. Held og lykke herfra!

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneaker-tip