Floral shirt – Sidsel & Lasse
Vind en Balenciaga-taske med Läkerol

Floral shirt

Gud hvor føles det dejligt at kunne hoppe i noget let og farverigt igen. Af en eller anden grund forbliver min garderobe meget nedtonet i farverne vinteren igennem, og silkeskjorter er simpelthen for kolde at have på. Derfor vidste jeg da også lige præcis hvordan forårets komme skulle fejres – nemlig i ny blomsterskjorte, som jeg har fået af Samsøe&Samsøe. Modellen hedder “Wadi” og fås her. På webshoppen har seje Emma Leth hele blomstersættet på, hvilket giver mig lyst til også at anskaffe de blomstrede jeans. Virkelig et fint og sommerligt sæt!

 

2 kommentarer

  • Kristian

    Smukkere end dagen er lang! ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Normalt er jeg slet ikke til blomster og slet ikke når de kommer op i den størrelsesorden, men det her print er simpelthen så fint! Farverne er jo helt perfekte til sommer. Og så klæder den dig så godt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en Balenciaga-taske med Läkerol