Budgetvenlige restauranter i Århus #2 – Sidsel & Lasse
Vans Vault White basics

Budgetvenlige restauranter i Århus #2

Den Grønne Papaya, Nørre Allé 23b, Århus C

Den Grønne Papaya er et godt og virkelig billigt takeaway-sted med vietnamesisk mad. Priserne ligger mellem 50 og 70 kroner, og det er også muligt at spise i restauranten. Sidsels favorit er forårsrullerne med fiskesauce til! Læs vores anbefaling her.

Sushi+, Åboulevarden 55, Århus

Sushi+ ligger både på Åboulevarden og i M.P Bruuns gade. De har en masse lækker og vellavet sushi til rigtig gode priser. Der er altid et specialtilbud til alle studerende, som skifter fra måned til måned. Derudover er der også en speciel Fitness World-menu, hvis man er medlem der. Der er efterhånden rigtig mange sushisteder, og vil man gerne ha’ god sushi til billige penge, kan vi klart anbefale Sushi+. Læs vores anbefaling her.

OliNico, Mejlgade 35, Århus C

De fleste århusianere kender nok OliNico efterhånden. Ikke desto mindre synes vi stadig, de skal ha’ en anbefaling med på vejen. OliNico har en menu, der skifter fra dag til dag. To retter for 80/90 kroner og tre for 115/120 kroner. Derudover indeholder menukortet deres klassikere som Fish n’ chips, Moules frites og Rib eye. Det virker bare hver gang! De er dog ofte meget travle i weekenden, så sørg for at være ude i god tid, hvis du vil bestille ude fra og vær opmærksom på at du ikke kan bestille bord på forhånd. Læs vores anbefaling her.

Kejserriget, Vesterport 10, Århus C

Kejserriget er et hyggeligt sted på Vesterbro Torv, der både serverer morgenmad, brunch, frokost og aftensmad. Tre retter for 123 kroner og fire retter for 148 (+5 kroner pr. ret hvis du spiser på stedet). Morgenmaden er især god og billig! 45 kroner for ad libitum af en masse guf. Også muligt at tage morgenmad med hjem. Læs vores anbefaling her.

Læs Budgetvenlige restauranter i Århus #1 her.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vans Vault White basics