Budgetvenlige restauranter i Århus #3 – Sidsel & Lasse
Kom og køb!

Budgetvenlige restauranter i Århus #3

VW Café, Thorvaldsensgade 17, Århus

En lille og hyggelig café, som serverer salater, sandwiches, varme retter, dessert, kaffe og kage. Et oplagt valg, hvis man eksempelvis vil spise billigt og lækkert inden et besøg på Aros. Priserne ligger mellem 50 og 60 kroner for de forskellige retter. Læs om vores besøg på VW Café her.

Rar Bar, Jægergårdsgade 71, Århus

Rar Bar er café om dagen og restaurant og bar om aftenen. Der er udmærket med plads, og stemningen hos gæster og personale er altid god. 3 retter for 245 kroner. Hver lørdag kan man fra kl. 19 få tre retter for kun 150 kroner og 180 med bobler. Konceptet kaldes Supperclub og går ud på, at skiftende kokke udvælger aftenens menu fra uge til uge. Det kan vi varmt anbefale. Læs om vores oplevelse på Rar Bar her.

Sct. Oluf, Mejlgade 33, Århus

Sct. Oluf er efterhånden ret kendt i Århus – nærmest en institution. Restauranten er hyggelig og stemningen intim. De serverer to og tre retter for 135 og 145 kroner. Selvom folk ofte har lidt blandede historier fra oplevelser på Sct. Oluf, synes vi generelt det har været rigtig godt og lækkert. Betjeningen kan godt svinge lidt alt efter om det er indehaveren eller tjenerne, der serverer ;)

Le Coq, Graven 16, Århus

Le Coq er billigt uden at være i den helt billige ende. Maden er fransk og menuen skiftes ud fra uge til uge. Derudover er kan man også bestille Le Coqs klasikkere a la carte. Tre retter koster 245 kroner. Derudover har de et genialt koncept om tirsdagen – Mad og fad. Det går i alt sin enkelthed ud på at du for 50 kroner kan få en stor portion mad og en fadøl. Det er da til at forstå! Læs om vores besøg på Le Coq her.

Se indlæggene med budgetvenlige restauranter #1 og #2 HER og HER.

5 kommentarer

 • Natacha

  Har I forslag til gode caféer at arbejde på i Aarhus? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Så vil vi nok anbefale LYNfabrikken, Kjærs Kaffebar eller Dokk1s café :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Morgenmad/brunch på Casablanca er sindssygt godt! Hjemmebagt brød, det lækreste pålæg, pissesød betjening og så til 100 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rar Bar er en klassiker.. Kan huske da der også var en Mad Bar:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom og køb!