Et Al dressy sneakers – Sidsel & Lasse
Jeg elsker Århus fordi...

Et Al dressy sneakers

Sidsel i PiAmour HER og Lasse i Le Droits HER

 

Sidsel og jeg har været så heldige at få et par sko hver fra vores venner fra Et Al :) Mine er faktisk produktet af et samarbejde mellem Les Deux og Et Al, som jeg synes er blevet rigtig fedt! Et Al er et ret nyt skomærke, som er startet af to ambitiøse gutter. På trods af mærkets unge alder, har de allerede haft stor succes både gennem samarbejder med Asger Juel Larsen og Les Deux. Derudover har flere forskellige seje personer tager skoene til sig. Stor respekt!

I denne nye kollektion er antallet af modeller blevet udvidet lidt, som I kan se på billedet ovenfor. Skoen er lidt en hybrid mellem en lidt finere oxford og en casual sneaker, hvilket gør at den kan bruges i mange forskellige sammenhænge. De er lavet af anilin-leather og nubuck, sålen er produceret i gummi og snørebåndene er af vokset bomuld. Skoene bliver produceret under kvalitetskontrollerede forhold i Kina, hvilket vi kun kan tage hatten af for. Skoene er produceret i størrelse 41-45.

I Århus forhandles skoene hos S.T Valentin i Guldsmedgade og ellers kan I finde alle forhandlere (både online og fyiske butikker) på Et Als hjemmeside her. Hvis I synes Sidsels eller min model er nice, kan I finde dem HER og HER og ellers kan I shoppe resten hos S.T Valentin.

2 kommentarer

 • De er da super fine. Hvordan er de i størrelsen? Tænker manden min skal have et par i fødselsdagsgave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   God idé! :) De er ret normale i størrelsen, vil jeg sige. Både Sidsel og jeg har taget vores normale størrelser.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker Århus fordi...