Vind et Olympus Pen Lite e-pl5 – Sidsel & Lasse
Et Al dressy sneakers

Vind et Olympus Pen Lite e-pl5


Båd ved Den Permanente, Prismet, Aros set fra Bissensgade og Vor Frue Kirke

 

Hej folkens! I husker måske da vi anmeldte det nye hybridkamera fra Olympus – nemlig Pen Lite E-PL5-modellen. I kan læse vores anmeldelse her. Dengang havde vi også en konkurrence, hvor en heldig læser vandt et kamera. Nu har I altså endnu en chance for at vinde et virkelig nice kamera! Denne gang er det Olympus selv, der udlodder to kameraer til et par heldige vindere.

For at deltage skal I ‘like’ Olympus Facebookside HER, like det billede, I synes bedst om og skrive en kommentar til det. Det billede, I skal like, kan I finde under ‘billeder‘ og det skal være et af dem, som en af bloggerne i konkurrencen har taget. Ovenfor ser I 4 ud af de 5 billeder, Sidsel og jeg har valgt at lægge op. Vi har valgt nogle flotte Århus-billeder, da vi elsker vores by og synes at den indeholder en masse flotte motiver!  Vi håber selvfølgelig, at I synes ét af vores billeder er det bedste ;) Vi har nemlig også en chance for at vinde et nyt objektiv til vores kamera, hvis et af vores billeder får flest stemmer!

Vinderne af de to kameraer annonceres d. 20 april! Rigtig meget held og lykke til jer alle sammmen :)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et Al dressy sneakers