Juliette – Jægergårdsgade, Århus – Sidsel & Lasse
Vind et Olympus Pen Lite e-pl5

Juliette – Jægergårdsgade, Århus

Vi havde begge haft en lang uge, hvor vi næsten ikke havde set hinanden. Endelig havde vi en formiddag sammen, og det skulle selvfølgelig fejres med lidt brunch. Efter lidt mad-research faldt valget på Juliette i Jægergårdsgade, hvor Sidsel havde været en enkelt gang før for at spise aftensmad.

Vi bestilte croissanter med smør, en morgenmadskomplet, skyr med müsli og æblekompot og en omgang æg en cocotte. Så delte vi også en kop kaffe og en kande vand :) Det hele var super lækkert. Især vores æg en cocotte var vi ret glade for! Det er altså virkelig en god æggeret. Der er ikke sparet på fløden, men hold nu op, hvor smager det godt! Alt i alt var der ikke en finger at sætte på maden.

Vi kom lige da de åbnede kl. 10, så vi var faktisk de eneste på caféen hele den tid, vi var der. Altså ud over personalet selvfølgelig. De var i øvrigt rigtig søde og hurtige til at modtage vores bestilling og komme med drikkevarer og mad. Stemningen på Juliette er rigtig hyggelig og så er det et fint fransk strejf, at der spilles fransk musik på caféen (måske soundtracket fra Midnight in Paris? Haha, da jeg skulle spørge Sidsel, hvad filmen hed, kom jeg til at sige “One night in Paris” … freudian slip!”).

I alt kom vi af med ca. 250 kroner, hvilket vi synes var helt fint. Hverken i den helt dyre eller den helt billige ende :) Vi kan helt bestemt anbefale stedet! I kan tjekke menukort, åbningstider og alt det der på deres hjemmeside HER.

4 kommentarer

 • Juliette er et af mine yndlingssteder i Aarhus. Især deres tapas anretning er super lækker.. Man kan få timer til at gå, og snakke en masse over sådan en tapas… I sommers fik jeg et glas af deres lemonade, den kan også varmt anbefales..
  God søndag aften/ kh. Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Synes også lemonaden lød god! :) Den må vi lige få prøvet næste gang! God aften til dig også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliette er også klart en af mine favorit restauranter i Aarhus. Har dog stadig tilgode at prøve deres brunch. Ser lækkert ud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det må du lige få prøvet! Brunchen var rigtig god! :) Så må jeg få prøvet deres aftenmenu.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et Olympus Pen Lite e-pl5