Vinderen af Louise Kragh-konkurrencen – Sidsel & Lasse
Juliette - Jægergårdsgade, Århus

Vinderen af Louise Kragh-konkurrencen

Så fik vi trukket en vinder af vores konkurrence om et valgfrit smykke fra Louise Kragh. Vinderen blev Lea med kommentaren “Wau en fed konkurrence, jeg havde meget svært ved at vælge imellem allle de fine modeller, men da jeg så denne smukke fingerring, var jeg ikke et sekund i tvivl. Jeg har tabt mit hjerte til MINIDOT fingerring i guld. jeg synes det enkelt og klassiske design er rigtigt fint også er det super fedt at den er justerbar, så jeg aldrig vokser fra den!”. Stort tillykke til Lea, vi håber du bliver glad for din nye ring. Og mange tak til alle der deltog i konkurrencen! :) Vi har en ny på trapperne lige om snart…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juliette - Jægergårdsgade, Århus